Prettig geregeld!

Snel en efficiënt! Alles iskeurig geregeld en werd snel bezorgd!

Superrr

Yes was al tijden aan het zoeken naar de Ibana Paula broek zilver en heb hem gevonden bij jullie ben blij met de snelle levering top!

Mijn bestelling werd snel en kosteloos geleverd.

Prima service. Netjes ingepakt. Snel geleverd. Jammer dat eventueel retourneren niet kosteloos kan.

Goede service en lekkere koffie.

Snelle juiste levering

Snelle juiste levering

Makkelijk en snel geregeld en in huis!!

Ik zocht een top die overal was uitverkocht. Hier vond ik m direct in de juiste maat. Binnen een dav of twee had ik m in huis, echt top!!

Hele goede ervaring!

Ik had een jumpsuit besteld bij jullie maar twijfelde over de maat, dus even gebeld met jullie winkel en werd heel goed en lief te woord gestaan door volgens mij Gaby. Was iets te laat met bestellen maar toch de volgende dag in huis. Top service!

De bestelling is snel en correct uitgevoerd en geleverd!

Mijn eerste bestelling van kleding verliep in het beging wat stroef. Het bleek dat ik eerst een account moest aanmaken. Daarna kon ik eenvoudig in de winkelomgeving terecht en mijn keuze bestellen. Daarna verliep de levering snel en vlot. Ben tevreden.

retour werd netjes behandeld en snel geld terug

super bedrijf.

Snel en zeer netjes geleverd

Levering prima, pakketje goed en netjes verzorgd: Een broek retour gestuurd, geld snel overgemaakt op mijn rekening.

Compleet en oke

Snel en correct

Wat ik zocht was makkelijk te vinden, bestellen ging ook prima.

Super duidelijke website met goede foto's en omschrijvingen Keurige levering in doos Snelle levering Goede sale/kortingen Een keer waren bij verzending de veiligheidslabels er niet af gehaald, dit hebben ze keurig opgelost door via antwoordnummer retour te sturen en daarna weer heel snel terug gestuurd. Kortom: Fantastisch

Mooi shirts voor een goede prijs!

Shirts zijn in de praktijk precies zoals ze op de foto online leken! Fijn, want dat wil nog wel eens erg afwijken! Snel bezorgd, wat ook erg fijn is! Kortom, een nieuwe vaste klant voor voorwinden

Top en snelle beantwoording van vraag die ik nog had.

Heel goed. Snel verzonden. Fijne beantwoording van de vraag die ik nog had.

Prachtige kleding, snelle levering!

Ik ben super blij met het La Dress shirt! De snelle levering was erg fijn.

Super!!!

Snelle levering Leuke aanbiedingen Na bestellen duidelijke info over de status

veel keuze en veel korting

Prima site om kleding bestellen Altijd korting vaak heel hoog korting Vaak merk kleding voor weinig geld

Gewoon goed

Ben goed geholpen

Prima, vlotte bezorging via Post NL

met goede informatie via mail

Mooie winkel, prima service zowel webshop als winkel

Was beetje gedoe met verwerken cadeaubon via webshop. Met klantenservice echter prima opgelost. Verder natuurlijk een fijne winkel waar ik al tientallen jaren kom. Online shop werkt ook goed.

Veel te lang op bestelling moeten wachten.

Veel te lang op mijn bestelling van een paar hockeysokken moeten wachten ( bijna week) .

Duidelijke webshop

Kleding opgehaald in de winkel. Goed geregeld!

Vlotte verzending

Online een trui besteld.Vlotte verzending en de trui was keurig netjes verpakt. Bedankt.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel