Fijne winkel met superservice!

Mooie kleding fijne merken en superservice

alles naar wens

In deze drukke tijd voor de vervoerders snel geleverd,werd goed op de hoogte gehouden.

super

Makkelijk, Snel en goed

Makkelijk bestellen Snelle levering Keurig verpakt

De bestelling en daarna het omruilen is naar volle tevredenheid gegaan. Alles was supergoed geregeld. Hoop dat er binnenkort weer 'gewoon' gewinkeld kan worden. Bedankt en succes verder

Artikelen waren keurig verpakt. Geld kwam binnen 2 dagen terug op mijn rekening toen ik artikel retourneerde, perfect!

Snelle en duidelijke service.

Correcte levering

Jammer dat het niet paste. Normaal gesproken zou ik bij u in de zaak passen.

Duidelijke website, snel geleverd.

Onbekende website voor mij, ontdekt via Hoogle. Prima levering.

Mooie trui

Fijne trui in de aanbieding gekocht.

Goede service mooie winkel

Een mooie winkel met mooie producten voor een goede prijs. De bestelling werd ook op tijd geleverd. Gewoon prima

Super goede service en mooie spullen

Twee mooie jasjes gekocht en snel geleverd. Bedankt.

Bestellingen eenvoudig en duidelijk. Levering volgens afspraak.

Gewoonweg TOP

Snelle afhandeling en kleine aanpassingen zijn geen probleem

Snel , netjes en betrouwbaar.

Mooie webshop met lookbook ❤️. Levering snel en netjes verpakt.

Snelle verzending

Top service en supersnelle verzending!

Ondanks Corona een snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen.

Mooie schoenen, snelle levering en goed verpakt.

Gewoon

Ik zal niet snel meer iets bestellen online, omdat je de verzendkosten voor een retourzending zelf moet betalen. Ik heb 7.25 euro betaald om de jurk terugbte sturen. Bij de bijenkorf ontvang je een retoursticker met een antwoordnummer.

Service

Snelle bezorging en zeer aantrekkelijke prijs

Spijt dat ik hem online besteld heb

Gekocht een mooie Polo Ralph Lauren blouse (211800188) wit met blauw streepje. Een keer een andere RL blouse... Op de foto: erg mooi en derhalve ook besteld. Echter hij is aan de voorkant maar 53 cm in M. Achterzijde een stuk, 12 cm, langer. De mouwen zijn erg wijd en te lang. Kortom model viel erg tegen, zeker voor de prijs van €135,00. Maat klopte helaas helemaal niet en derhalve meteen retour gedaan. Voorwinden geeft aan dat als je onder 50 euro besteld, betaal je €4,95 verzendkosten. Retourneren in het zelfde doosje als waar het in geleverd was (dus conform de voorwaarden). Echter ik moest €7,25 retourkosten betalen!! Vind dat dit niet kan.

Valt zwaar tegen

Ik bestel een winterjas van € 399,00 vraag telefonisch of ik hier punten voor bijgeschreven krijg, spreek ik met een chagrijnen medewerker, die nu niet direct vriendelijk overkwam en kort van stof was. NEE u krijgt geen punten omdat het over een uitverkoop gaat. Ten eerste gaat het om een zeer ON klantvriendelijke medewerkster. Ten tweede belachelijk als je een aankoop doet in de uitverkoop je geen punten krijgt. Volgende keer ga ik hier eerst goed over nadenken. Kan het ook ergens anders bestellen. Jammer dat ik de naam niet weet van de medewerkster. Zo iemand wil je niet in dienst hebben. Verzending en ontvangen van de jas was wel prima

Mooie spullen en snel bezorgd

Leuke extra attentie gekregen bij mijn bestelling!

Leuke producten, snelle levering. Heel fijn!

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel