Mijn favoriete kleding webshop

Groot assortiment, mooie merken, snel verstuurd, fijne outlet

Snelle en goede levering

Product besteld, ging soepel en de levering was snel en goed verpakt.

Perfect, alleen jammer van de erg late levering.

Moet wel zeggen dat de late levering ook wel een beetje kwam door de weersomstandigheden, maar ik ben wel prima daarvan op de hoogte gehouden waarvoor mijn dank!

snelle levering, goede schaatsen, ik heb geen prijsvergelijking gedaan.

Overzichtelijke website, snelle levering, goed product: top!

Supervriendelijke klantenservice

Mijn bestelling was er na een week nog niet, maar dit had te maken met PostNL. Van Voorwinden kreeg ik een vriendelijk bericht terug en de volgende dag is het pakje toch aangekomen. Helemasl tevreden!

Niets op aan te merken

Website, bestellen, levering, 1 artikel terugsturen, terugstorten restant bedrag ging allemaal super snel.

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service & snelle levering!

goede service

goede organisatie

Hartstikke snel

Prima geregeld

Gedeeltelijk heel erg jammer

Bij Voorwinden werkt ten eerste de website heel slecht. Ken geen bedrijf waarbij het zo moeilijk gast. Dan speciale aanbieding nog eens 65 % eraf en dan blijk je op pagina’s te komen dat als je bestelt je op een pagina stond waar dat niet op geldt. Dan heeft mijn dochter 2 jurken, in separate bestelling bestelt en krijgt ze te horen dat er storing op de website was en dat de artikelen niet meer zijn. Nogal bizar voor 2 jurken van hetzelfde merk op 2 verschillende dagen. Was er iemand vann het personeel die het ook leuk vond, nadat mijn dochter ervoor betaald had?

Snelle, persoonlijk service

Mooie en duidelijke website. Heldere communicatie via e-mail. Snelle levering van het bestelde product.

Zeer snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering. Indien retour wordt deze ook snel afgehandeld

Super vlugge levering

Jammer genoeg was trui te klein

Super snel en verzorgd pakket ontvangen

Zelfs bij een retour super snelle terugbetaling.. Chapeau Ik blijf kijken op de site. Ik ben enthousiast. Ga zo door.

snelle levering en makkelijk te bestellen en op voorraad

Snel en goede service

Producten snel geleverd en ondanks verkeerde maat snelle service en heel snel nieuwe in huis.

Alleen maar goede ervaring

Zowel online als in de winkel heb ik alleen maar positieve ervaringen. Het liefst kom ik in jullie winkel voor de goede hulp

zeer goed

Op tijd afgeleverd, op de juiste wijze aangwleverd.

Zie hieronder

Slechte website. Een 4 Winkel is een 8

Prettig en snel geregeld...

Prettig en snel geregeld...

Uitstekend en betrouwbaar

Bestelling werd snel uitgevoerd en mijn vraag bij de order werd ook direct per mail en op de pakbon beantwoord. Helaas was het bestelde niet zoals verwacht. Geld werd na retourontvangst direct teruggestort.

Bestelling de volgende dag al in huis. En dan ondanks de sneeuw en gladheid. Het kan dus wel

Vlotte levering en mooie mutsen zoals beschreven op de website!

Heb eerder nooit kleding besteld. Maar twee stukken waren niet mijn maat en gingen terug. Zonder problemen werd dit verrekend op zeer korte termijn. De spullen waren ook erg netjes ingepakt.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel