Goede en snelle service, kom natuurlijk liever in de winkel maar online gaat goed. Voorraad beheer niet altijd actueel, aandachtspuntje voor de toekomst, meerdere bestellingen gehad die helaas niet meer op voorraad waren.

Zeer netjes

snel

goede service, snelle levering

Snelle goede levering

Comfort afspraak en levering

Ondanks drukte keurig op tijd geleverd

Mooie collectie. Fantastisch aanbiedingen.

Bij Voorwinden vind ik mijn favoriete merken en de verzending is altijd pico bello in orde.

Duidelijke webshop, snelle levering

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.

Kan niet beter!

Ik kon mijn bestelling nog dezelfde dag ophalen.

Snelle en correcte levering.

Levering zoals het hoort.

Breed assortiment, snelle levering en service.

Bestelling kon ik snel afhalen bij speciaal loket wat was ingericht in verband met Corona.

Bestelling geplaatst en 3 dagen later in huis , snelle correcte levering

Snelle levering en mooi product.

Snel geleverd en helemaal conform de verwachting qua product aan de hand van de omschrijving.

Goede service snelle levering

Topbedrijf niets aan veranderen

Is goed

Mijn ervaring is goed bij voorwinden

Betrouwbare webshop van Voorwinden.

Snelle en correcte levering. Uitstekend verpakt , altijd retourformulier bijgevoegd. Duidelijke info over het product, zoals maatvoering , voorraad en afbeeldingen. Kortom , aan te bevelen webshop!

Betaling retour

Alles snel en netjes verpakt in huis, helaas wel jammer dat je van het retourpakket de verzendkosten zelf moet betalen.

Perfect!

Supersnel geleverd. Alles perfect!

Top schaats snel geleverd!!

Snel geleverd, uitstekend verpakt en een goede prijs

In de opruiming een sportshirt besteld, Deze werd snel bezorgd, maar was helaas iets te krap. Gelukkig grotere maat uit voorraad leverbaar en deze besteld. Retourzending ook zeer snel afgehandeld. Ben zeer tevreden.

Goed snel en netjes

Correct en snel geleverd

Top winkel

Geweldig!

Een heel erg fijne winkel met mooie merken en heel vriendelijk personeel op alle afdelingen. Heren- zowel als dames- idem sport- en outlet afdeling!

Levering kwam snel binnen. Helaas was één artikel te klein, retourneren ging heel makkelijk vanwege het retourlabel en retourformulier. Verzendkosten bij retouren wel zelf betalen, ik heb het artikel in een maat groter besteld en moest hier ook verzendkosten voor betalen. Daarnaast mis ik wel de informatie hoe het artikel valt qua maat in de webshop. Buiten dat is het een goede en overzichtelijke webshop met mooie merken en veel keuze. Altijd goede ervaringen met Voorwinden, ook in de winkel!

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel