Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke site staat snel klaar

Goed, enige puntje van kritiek is dat wanneer je een giftcard hebt je de transportkosten daar niet bij kunt optellen, je bent dus verplicht extra bij te bestellen om zo tot het totaal bedrag te komen.

Eenmalig

Jas besteld maar was helaas veel te groot. Zou graag meer willen bestellen maar als de maat niet goed is moet ik elke keer €7.25 betalen. Durf daarom geen bestellingen meer te doen. Kom graag weer in de winkel en hoop heeeeeel snel.

Kwaliteit kleding.

Bestelling wordt snel geleverd en goed verpakt. Mooie kwaliteit kleding.

Snel geleverd mooie spullen

Prima verzorgd.

Goed verpakt, en op tijd bezorgd.

Het bestellen ging heel makkelijk. Eenmaal de bestelling geplaatst, wordt het ook vlot afgehandeld en keurig verpakt thuis vezorgd.

Snelle levering, teleurgesteld over retourbeleid

De kleding werd snel geleverd en keurig verpakt. Maar 1 artikel moest ik retourneren daar de maat wat klein uitviel. Sticker voor te retourneren zat er keurig bij. Maar geen antwoordnummer of betaalde portokosten. Dus moest bijna 8 euro betalen voor het terugsturen.

Kwaliteit en op tijd geleverd.

Ik heb altijd prima kleding en het zit als gegoten.

Mooi verpakt mooie kleding

Fijne winkel.

Ik koop hier graag mijn kleding. Retourneren kost je hou 7,- 8,- euro Afgeprijsde artikelen missen weleens een knoop. Verder fijne winkel, erg aardige personeel!

Makkelijk bestellen, nette levering en eenvoudig retourneren.

Ik heb al diverse malen bij Voorwinden online besteld. Altijd prima. De laatste bestelling werd zeer snel en in één net pakket verzonden. Niet opgedeeld in diverse zendingen etc. Alle producten zoals omschreven en eenvoudige retourprocedure, sticker zit er bij. Prima geregeld en ik bestel daar zeker weer.

Prima kwaliteit, uitstekende service,goedverpakt

De artikelen die ik besteld had zijn van goede kwaliteit, werden snel geleverd en waren goed verpakt

Leuke winkel

Fijne winkel met veel merken en variatie.

Super snelle levering , kleur precies zoals op de site en prima kwaliteit!

Klantvriendelijk en snel

Bestelling wordt altijd netjes verpakt, retourneren verloopt gemakkelijk, snelle terugboeking indien van toepassing, mooie collectie en snelle beantwoording van vragen over een artikel.

Helemaal prima

Heel fijn, snel

Snel en compleet

Goed geregeld.

Perfecte snelle service

Prima snelle service

Snelle verzending, goede service en superleuke kleding!

Goede communicatie, netjes en vlot bezorgd, helemaal tevreden!

Positief, prettig

Positief, prettig

Product goed, maar levering duurde erg lang en dat lag niet aan de bezorger.

Ik ga altijd graag naar de winkel, dus deze keer heb ik online besteld. Helaas was de broek te klein. Daar kan de winkel niets aan doen. Wel vond ik de levering erg lang duren (lag niet aan de bezorgservice) en vond ik het vervelend dat ik de kosten van het retourneren zelf moest betalen. Dat is niet meer van deze tijd.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel