Zoals altijd, zeer goede service, goede kwalitet en snelheid.

Versturen duurde best lang

Er gingen best veel dagen overheen voor dat ik de bestelling in huis had

Netjes verzorgd

Artikel goed ontvangen. Klopt met beschrijving. Super leuk shirt.

Slechte klantenservice

Erg slechte klantenservice. Er staan 2 mail adressen op hun site allebei werken ze niet.

Prima tevreden veel succes met jullie winkel

Goed voor elkaar top

super

Snelle levering, product ziet er bij levering keurig uit.

Super snelle service

Super snelle service en zeer mooi ingepakt aangeleverd

Goede kwaliteit en tevreden

Niks aan te merken

Artikel werd volgens afspraak geleverd en zag er uit zoals op de foto.

Snelle levering en breed assortiment

De levering was snel binnen en door het brede assortiment is er voor iedereen wat te vinden.

Prima en correcte levering.

Jammer dat een retourzending wel afgerekend moest worden. Bij de concurentie is dit vaak gratis. Mvg, Isa den Ouden

Zeer goed en leveren en in retouren.

Altijd correct

Top qua levering, netjes, mooi en degelijk ingepakt en eenvoudig te retourneren en terugbetaling sn

Mijn broek zat helaas qua model anders dan verwacht.

Goede ervaring met Voorwinden

De ervaring met Voorwinden was prima. Post NL was niet zo prettig.

Helemaal in orde.

Op de 1 of andere manier kreeg ik geen bestelbevestiging, maar na een vraag via de mail meteen antwoord dat alles in orde was. Prima!

Snelle levering - super leuk rokje

Snelle en duidelijke levering en dito mailbevestiging met track & trace code. Rokje van YAYA zit super leuk en sluit mooi aan in de taille.

Goed, zie onder

Zeer goed opgestuurd, prachtige trui, te groot, bij terugsturen 7.25 porto betaald, want geen antwoordnummer.

Keurig verpakt!

Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en ik kreeg geen bevestigingsmail......zelf mail gestuurd naar klantenservice en daar prima door geholpen. Helaas was het artikel mij veel te groot en heb ik het helaas weer moeten terugsturen, maar ga zeker vaker bestellen. Het pakketje was langer onderweg dan normaal, maar dat is het bedrijf niet aan te rekenen.

Snelle levering en helaas moeten retourneren en daar ook correcte afhandeling af

Alles snel en correct zoals het hoort

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel waar ik de laatste paar weken veel goed advies heb gehad en veel leuke kleding heb besteld. Vooral het advies en samenstellen van setjes via Whatsapp vind ik een uitkomst!

Teleurgesteld mbt retourkosten

Helaas moest ik retourkosten betalen toen bleek dat schoenen te klein waren. Normaal gesproken had ik daar in de winkel achter gekomen, wat nu logischerwijs niet kan. Al jaren klant, als ik t had geweten had ik ze niet besteld.

Jammer van de hoge retourkosten

Jammer van de hoge retourkosten, zo is het nooit handig meerdere maten te bestellen omdat je al weet dat je al eur 7,25 kwijt bent aan de retourzending. Dit is niet echt klantvriendelijk, Ik snap dat jullie graag willen dat er gewoon in de winkels gekocht wordt, maar in deze tijd had het retourzenden misschien anders gekund.

Snelle en nette levering

Goede kwaliteit.