Voor het eerst besteld bij Voorwinden, ben heel tevreden netjes in een doos verpakt met daarin een plastic zak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed!

Netjes op tijd en keurige afhandeling!

Slechte website, goede klantenservice

Website is traag en loopt vaak vast. Na contact met klantenservice is mijn bestelling via mail keurig afgehandeld. Kleding is top, maar op deze manier bestellen via de website is demotiverend om te kopen. Ook retourneren op eigen kosten voor behoorlijk hoog aankoopbedrag is niet meer van deze tijd, maar dat is een keuze van de retailer.

Jammer van retourkosten

Twee artikelen besteld op de 12e, werden op de 16e bezorgd. Met één heel blij, het ander viel tegen. Jammer dat ik op eigen kosten moet retourneren. Zelf terugbrengen naar de winkel niet aantrekkelijk ivm reistijd en tolkosten.

Uitstekend verzorgd

Al jaren goede ervaringen

Snelle levering en kwaliteit kleding

Mooie merken en goede sale, goede service

Prettige website en goede levering. Alles netjes verpakt en compleet geleverd.

Goede service zoals altijd

Bestelling duurde iets langer dan normaal Maar daar heb ik alle begrip voor in deze tijd. Zeer tevreden met de mooie kleding Maat klopt altijd goede kwaliteit Super service Favoriete winkel van mijn kinderen En kindjes blij mama blij

Mooie collectie, snelle levering

Verzending en de snelheid was heel goed

De blazer was heel snel verstuurd en ontvangen. Het enige wat mij verraste was, dat de blazer heel compact was ingepakt. Ik dacht, zit in het zo’n klein pakketje? De blazer was een aantal keer gevouwen waardoor het net paste in de plastic zak. De vouwen zitten er nog steeds, ondanks dat het al een tijdje uithangt. Ik snap dat met verzending het kledingstuk ingepakt moet worden, maar het was wel erg compact ingepakt. Verder was het allemaal wel keurig ingepakt.

Wilde iets bestellen dat ik niet kon vinden, vraag gesteld en binnen een paar minuten antwoord waarop ik mijn item kon vinden. Keurig ingepakt stond mijn bestelling klaar, chapeau!!!

Snelle levering en mooie sale jurk gescoord

Mooie jurk van est seven ontvangen met een leuke korting. Ondanks de coronatijd werd de jurk snel bezorgd. Nu wachten op een mooie zomer!

Bestelling snel geleverd. Retour snel verwerkt. Retourkosten erg hoog.

Heb goeie ervaring met voorwinden. Snelle service!

Mooi website!

Heel fijn, vriendelijk personeel en een prachtige jas!

De mensen die bij Voorwinden werken, vind ik allemaal sympathiek en altijd bereid mee te denken en te helpen. Wat het assortiment betreft, heb ik de laatste tijd geen Armani, the North Face en L. Cerano meer gezien, en weinig Co-Exist, zijn deze merken niet meer of minder te koop? Ook zou het leuk zijn als Girbaud of High Use te koop waren. Dan zou ik zeker meer kopen!

Mooie jurk maar duurde 1 week voordat ik de bestelling binnen had!

Verzenden lang maar erg blij met de jurk!

Ben nog nooi teleurgesteld in voorwinden alleen maar positieve ervaringen

Niet goed, maar ook niet slecht

Lang moeten wachten (ca. 2 weken) op een broek. Helaas was deze te ruim, dus moet ik het artikel retourneren tegen een kostprijs van ca. €7,00. Dit zorgt niet voor winkeplezier wat mij betreft.

Goede levering!

Trui goed en snel geleverd. Keurig verpakt.

snelle levering en prachtige produkten

Ik heb wel problemen gehad met de het bestellen via de website.

Super service

Duidelijke website, snelle levering, keurig verpakt

Uitstekend!

Online jeans besteld en de volgende dag bezorgd! Perfecte dienstverlening, ook online!

Goed geregeld

Snelle levering en afhandeling

Top zaak met heel veel keus !!

Wij worden altijd goed en klantvriendelijk , deskundig geholpen Alles in 1 zaak. Zeker de moeite waard

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel