Goede service!

Helaas na online bestelling het artikel retour gestuurd. Retour proces is eenvoudig en wordt heel snel afgehandeld.

Prima service, levering snel en juiste producten.

Bij retour heel snel je geld terug.

Goede service!

Helemaal blij met mijn aankoop! Voorwinden heeft een groot aanbod, een goede service en snelle levering. Bedankt!

Mooie webshop

Al verschillende keren gebruik gemaakt van de webshop van Voorwinden. Duidelijk en met veel details. Snelle levering met goede informatie.

Vriendelijk en snelle afhandeling.

Vriendelijke en mooie site,snelle verzending,er retour ook snel afgehandeld.

top bedrijf

super service en hopelijk niet teveel last van sluiting

Gewoon altijd ok

Altijd goed

Verzending super snel en het geld van de retour artikelen binnen 2 dagen weer op de rekening.

Zoals altijd prima service!

Fijne snelle levering van mijn kleding.

Uitstekend!

Snelle levering, mooie sale prijzen!

snel geleverd

juiste product, snel geleverd, geen problemen

Snelle stevige verzending, goede winkel

Al vaker bij voorwinden wat besteld. Ervaring blijft goed. Je krijgt de artikelen snel toegezonden in een stevige verpakking. Ze bieden goede kwaliteit kleding aan.

Super bedrijf

Vandaag besteld morgen in huis .en als het niet goed is staat je betaling binnen 2 dagen weer op je rekening

uitstekend

Prima, mijn bestelling kwam snel

Beetje vage communicatie, maar effectief. Na het bestellen niet direct een terugkoppeling en niet duidelijk wanneer het geleverd zou worden. Resultaat was dat het zeer snel geleverd was en mijn verwachting werd overtroffen. Nadeel: bij eventueel retour, dat de kosten voor verzending voor rekening klant is.

Snelle en juiste levering

Xx

Prima.

Prima service. Snelle levering en afhandeling van retour.

Prima, goed geregeld snel in huis top

Snelle levering en goede kwaliteit

Zie boven

Belachelijk als een product niet goed is dat je de retoukosten moet betalen

Belachelijk als een product niet goed is dat je de retoukosten moet betalen Hier kopen we niets meer. Ja is te klein.

Snelle levering, goed verpakt verzonden

Snelle levering, goed verpakt verzonden.

Fantastisch bedrijf

In deze drukke tijd een jurk besteld voor een bruiloft . Zondag besteld en woensdag in huis ! Wat fantastisch !!

Snelle afhandeling van bestelling

Bestelling werd snel geleverd. Product is top!

Mooi vest en snelle levering.

Vest was nog mooier dan ik gedacht had. Ondanks drukte bij pakketdienst werd het snel geleverd!

Goeie snelle duidelijke site

Kende deze site nog niet en kwam er via Google achter dat ze de goedkoopste aanbieding hadden voor mijn vest die via andere sites veel duurder is. Duidelijke snelle site en betrouwbaar want had binnen een paar dagen mijn bestelling ontvangen! Top service en aanrader.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel