Goede ervaring met het online bestellen.

Netjes verpakt en verzonden.

Altijd een plezier om te winkelen bij Voowinden, ook online!

Mooie winkel, prettig personeel en prachtige spullen!

Jas besteld, duidelijke comunicatie.

Mpoie mode goede service zeker in deze tij

Fijnnom online te shoppen. Deed ik voor corona niet zovaak.

Super winkel

Supersnelle verzending, track en trace en natuurlijk kwaliteit kleding. Zeer tevreden.

top service goed geregeld

fijne service , zeker in deze tijden, persoonlijk bezorgd

Prina

Mooie kleding,snelle levering.

Fijne winkel

Ik vind het een fijne winkel waar ik graag eventjes kwam kijken. Ik heb nu ook online besteld, wat ik daarvan jammer vind is, dat het magazijn een straat verder is, en vervolgens duurt het 3 dagen omdat jullie het uitbesteden.. Zijn zoveel winkels die in de buurt gewoon het langs komen brengen.. Dan denk ik zonde van het geld.. Dit was het..

Fijne winkel

Nu online, had sjaal besteld maar bleek ‘sale’ kreeg na 1 mailtje direct de helft van het bedrag teruggestort.

Snelle levering in Corona tijd

Goede afhandeling van ruiling

Helaas was de jas die ik had besteld niet naar wens, maar de afhandeling van retourneren ging soepel en het aankoopbedrag werd snel teruggestort. Dat geeft vertrouwen.

Ik bestel regelmatig via de webshop. Prima service, het wordt snel verzonden

Mijn bestelling is de juiste kwaliteit en met goede service en informatie geleverd. Bedankt

Tevreden!

Duidelijke webshop. Snelle levering. Goede online communicatie. Scherpe prijs!

Goede snelle service

Nu de winkel dicht is heb ik online gewinkeld. Het gekochte product snel ontvangen.

Goed product

Goed product. Stop eens met PostNL. PostNL zorgt voor 1 ster minder.

Leuke online shopping

Goede prijzen, leuke shopping, correcte en snelle levering.

jammer bij terugzenden zelf kosten betalen retourneren. en na 8 dagen weliswaar nog geen terug betaling

Levering keurig op tijd en mooi verpakt.

Goede service maken hun beloften waar.

Zoals we al 47 jaar gewend zijn zeer klantvriendelijke behandeling!

Zeer ruime keus in diverse prijsklassen, deskundig advies en altijd weer enorm klantvriendelijke opstelling van medewerkers.

Makkelijke site, Kleding voldoet aan t plaatje Makkelijke manier van bestellen Snelle levering

Snel en netjes geleverd. Topkwaliteit artikelen.

Snelle levering na avondbestelling al de volgende dag.

Goed en snel

Ik had een mail gestuurd met vraag over de maat in cm. Binnen een uur had ik de maten gemaild. Twee items besteld en volgende dag al bezorgd. Voorwinden is een zeer fijne zaak met deskundig personeel. Hoop dat ze snel weer open mogen.

Goede service, snelle levering

Snelle levering, mooie/duidelijke website

Gewoon goed.

Kocht kwaliteit voor een prima prijs.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel