Goede kwaliteit voor een nette prijs

Het enige nadeel was dat Post NL door drukte niet vlot was met de levering.

Mooie collectie en snelle bezorging

Mooie site met een grote collectie en duidelijke foto’s.

Prima artikel en snelle levering

Na de bestelling, had ik binnen 2 dagen het pakje thuis. Super!

Goed snelle levering.

Prachtige jas, snelle service

Alles wat je van goede webwinkel met premium producten verwacht. Snelle afhandeling, de Parajumpers jas was exact zoals beschreven en zeer netjes verpakt. Top!

Goede services.

Elles is duidelijk, levert ook op tijd volgens afsraak

nog altijd top

Aantal jaren niets besteld bij Voorwinden, maar recentelijk weer is wat gekocht; top website, zoals altijd. Veel keuze en snelle levering.

Snelle levering, prima afwikking

----

Snelle levering en dito terugbetaling bij retour, jammer van de ruim €7 retourkosten

Snelle levering en zeer netjes verpakt

Top winkel snelle service en netjes verpakt...

Zeer snelle service

Levering binnen ruim 1 1/2 dag.

Snelle , service, levering

Online een coltrui gekocht, de volgende dag gratis bezorgd. De winkel in het verleden vaker bezocht, nu online moeten kopen, aan te bevelen

Goede ervaring, uitstekende service

Snelle verzending, pakket goed aangekomen

Mooie jurk, maar in omschrijving staat niet aangegeven dat de maat groot valt. Ik koos voor een M. Heb maat 40 Jurk was veelte breed en te groot. Jammer.

Snelle levering en een goed product

Netjes verpakt en een goed merkproduct.

Vriendelijk, goede service, groot assortiment

Ook nu met corona kun je terecht bij Voorwinden. Bestellen via een overzichtelijke webshop, groot assortiment. Ophalen is goed geregeld en niet goed? Geld terug en dat is wel zo prettig nu je thuis moet passen.

Lekker makkelijk vanuit je lui stoel

Ging verder prima, alleen beetje jammer dat als er iets retour moet, hiervoor verzendkosten betaald moeten worden.

Prima maar kan beter

De winkelbeleving is super. De website overzichtelijk en veel artikelen in de sale. Alleen het niet gratis retourneren van bestelde goederen vind ik wel een groot gemis.

Mooie materialen.

Helaas paste de prachtige broek en blouse niet, snel bedrag retour ontvangen.

Snelle levering goede service blij met de broek

Uitgebreide collectie, interessante koopjes prijzen, zeer snelle levering. Beslist een aanrader!

Ik had het de volgende dag albin huis

Leuke winkel

Op tijd geleverd, netjes

Helemaal tevreden

Jammer dat de maat te klein was, of ik te groot en een maat groter was er niet

Goede klantvriendelijke site, snelle service.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel