Netjes en op tijd

Netjes verpakt en op tijd verzonden

supersnel in huis

zeer prettige winkel en prachtig assortiment. snelle levering

Bestelling is naar wens verlopen

Op tijd ontvangen en snel bericht van retourzending ontvangen

Snel, goed en verzorgd

De bestelling was gemakkelijk gedaan. Werd snel geleverd en zeer netjes en verzorgd in de doos. Retour was gemakkelijk dmv bijgeleverde retoursticker. Helaas retourkosten voor eigen rekening.

Snelle en correcte levering

Product voldeed aande omschrijving op de website en levering was super snel

Alles zeer vlot.

Mooi ingepakt, snel ontvangen, snelle retour verwerking.

Bestelling snel verzonden

Jammer dat je als je iets terugstuurt of wilt ruilen de verzendkosten zelf moet betalen. Dat weerhoudt mij ervan om iets te bestellen, je kan niet passen dus het artikel kan tegenvallende dat terwijl ik het jullie graag gun!

Goede service, wel weinig info op site

Goede service, snel en netjes geleverd! Mooie merken ook. Alleen zou er wel wat meer informatie mogen staan bij de online producten. Hoe de maat valt van een bepaald kledingstuk of merk bijv, uit welke stof het bestaat etc.

Snelle en zeer goede service

Uitgebreide collectie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zelfs prijsverschil op andere site meteen terug gestort gekregen. Wat een service! Super hoor!

Goed, korte retour zending

Goed, snelle levering. Wel korte retour zending van 14 dagen. Ik heb nu 1 jurk die te groot is voor mijn dichter en retour zou moeten maar helaas kam dit al niet meer.

Snelle levering in prima verpakking

Verpakking heel,praktisch om te retouneren, ook de bon gemakkelijkmin te vullen Betaling 3-4/werkdagen na retouneren

mooie trui alleen te groot besteld

goede fijne winkel alleen mij trui te groot besteld retour gebracht en binnen 2 werkdagen mij geld weer terug

Kledingpakket werd zeer goed aangeleverd. Compact en zorgvuldig met papier ingepakt zodat de kwetsbare stoffen goed beschermd waren.

top

zeer tevreden

Naar behoren en omschrijving ❣️

Snel en goed

Snelle reactie en bezorging. Gewoon goed zoals je verwacht.

Bij Voorwinden een jurk besteld, snel geleverd, zonder verzendkosten.

Snelle goede service

Website ziet er goed uit , betrouwbaar en snelle verzending .

Snelle levering,

Snelle afwikkeling, prima hoor

Snel en betrouwbaar

Netjes afgeleverd en een leuke prijs

Goed gegaan

Super geregeld!

Snelle levering en netjes verpakt!

Jammer

Niet de kwaliteit die ik bij u gewend ben. De rok was ingenomen en in de jaszak zak een script van een voordracht. Die was dus kennelijk gedragen. Jammer....

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel