Goede service!

Service was snel. Top! Ook goede producten.

alles vlot verlopen

zie boven

Snelle levering.

Proffesioneel

Mooie mode, betrouwbaar bedrijf

5 dagen geleden bestelling gedaan om af te halen nog niets gehoord!

Ik had bedacht af halen gaat sneller van een bestelling, maar na 5 dagen nog niets gehoord van de bestelling. Dus geen goede recensie!!!

Top snelle levering

Prima geholpen per telefoon.

Kende Voorwinden niet maar ben uitermate tevreden.

Goed en snel bezorgd

Tegenvaller dat ik de retourzending zelf moest betalen

positief = de snelle toezending van het bestelde artikel en ook dat het aankoopbedrag snel werd teruggestort, maar 7,95 betalen om een kledingstuk te passen vond ik duur. Volgende keer kijk ik eerst ergens anders.

Zeer goed geregeld

Super service! Snel en mooi verpakt! Ook snel met teruggave bij retour!

Prima service!!

Het is helaas niet mogelijk om in de winkel van VW te shoppen. Daarom heb ik via internet een bestelling geplaatst met de mogelijkheid om het bij de winkel op te halen. Dat werkte prima.

Super snelle bezorging in deze moeilijke tijd.

Alles klopt.Snelle levering en mooi verpakt.

geweldig

heel goed. Snel en leuk verpakt als kadootje.

Levering Oke , retour sturen niet

Levering netjes, helaas 1 kleding stuk blijkt te groot voor dochter. Winkel is dicht door de lockdown en helaas blijkt terug sturen 7 euro te kosten. Vind ik een slechte service. Als ik dat van te voren geweten had, had ik er niks besteld. Ik heb het niet terug gestuurd maar geef het aan iemand anders. Maar bestel er niks meer online.

Niet al het personeel is even (on)vriendelijk

Geachte lezer, Normaal gesproken word ik netjes geholpen (tot overdrevens toe) echter dit keer werd ik zeer onbeschoft geholpen omdat ik in mijn werkkleding de winkel bezocht. Ik haal(de) al mijn Paul & Shark kleding bij jullie. Heel spijtig.... Tip: Don't judge a book by its cover!

Er zat nog een beveiligingslabel op de trui.

Wel netjes opgelost doordat iemand thuis kwam om label er af te halen

Perfecte retourafhandeling

Helaas was de door mij bestelde pantalon te groot. Dus geretourneerd. Na ontvangst direct m'n geld ontvangen. Top!

Hele goede ervaring

Mijn ervaringen met Voorwinden zijn zoals gebruikelijk uitstekend. Snel verstuurd en prima verzorgd en verpakt etc.

Prima geregeld

Makkelijk, snel, prima!

Snelle levering, perfecte maat

Goede snelle levering. Fijne zaak en webshop

Snelle keurige levering

Snelle levering, netjes verpakt. Service zoals het hoort!

Top service!

Erg klantvriendelijk en goeie service!

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Mijn bestelling nog niet ontvangen vind het heel lang duren .

Snelle verzending en altijd goed verpakt. Indien nodig makkelijk te retourneren

Snelle verzending en altijd goed verpakt.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel