Fijn dat jullie zo snel het retourartikel hebben uitbetaald.

Fijn dat jullie zo snel het retourartikel hebben uitbetaald.

Mooie kleding en prima service!

Bij Voorwinden is er een ruime keus in verschillende merken. Daarnaast voor ieder wat wils en met de drogist en restaurant een compleet aanbod voor een winkelmiddag. In deze tijd alleen wel jammer dat retourneren per post betaald moet worden door de klant zelf.. daarin mist Voorwinden wat service ten opzichte van andere kledingwinkels.

Voor ieder wat wils

Kwalitatief goede kleding naar de laatste mode. Zeer aardig personeel dat niets te veel is om alles uit de kast te trekken en met een eerlijk advies.

Snel en eenvoudig bestellen

Bestelling en betaling snel en eenvoudig. Wel jammer dat je moet betalen bij retour sturen.

Was zeer tevreden.

Top zeer goed geholpen, kom zeker terug met een bestelling.

Snel en correct

Snel geleverd en goed verpakt

De bestelling was ondanks dat het bijna kerst was heel snel in huis!

goede en snelle service en terugbetaling

het bestelde product was heel snel bezorg. Bij retourzending werd het bedrag heel snel op mijn rekening bijgeschreven. Jammer dat het kledingstuk niet meer in maat leverbaar was.

Snel geleverd, kwaliteit product is fantastisch

Alles klopt, jullie zouden alleen alle producten op de website wat mooier/strakker/moderner kunnen afbeelden. Ik denk dat de online verkopen dan nog meer omhoog gaan. (Wat jullie laatst hebben gedaan met meerdere looks online zetten was al fantastisch!).

Snelle levering, ondanks de feestdagen en mooi ingepakt.

Zie bovenstaande

Kwaliteit

Keurig verzorgd goed advies

snel, betrouwbaar

Mooie website, mooie filters

Goede service, snel en accuraat

Reeds verteld

Geen opmerkingen

Je wordt goed geholpen met wat je nodig hebt.

Super netjes

Leuke sneakers in sale

Sneakers van New Balance besteld in de sale, zijn precies zoals aangegeven. Service was prima, ondanks de vertraging bij de post. Ik ben zeker tevreden over de schoenen en de winkel!

Goede service, de verzending duurde wat lang, gemaild en al snel een reactie! De verpakking had wel wat steviger gekunt.

Voor eerst weer iets besteld -> OK

Eerste keer besteld, door drukte bezorgdiensten wat vertraagd. Reageert snel op vragen via de mail.

Snelle levering. Ook tijdens kerst

Vlotte afhandeling van onze bestelling. Ondanks de kerst drukte prima op tijd geleverd.

Prima collectie!

Leuke orginele merken. Zeer sumier omschreven, o.a. betreft stof en hoe een model valt.. Levering prima.

Ook digitaal de bekende voorwinden service. Maar, hoewel goed bevallen, kom ik liever naar de winkel.

Perfecte kerst trui!

Net op tijd voor kerst in huis.

Prima !

Uitstekende service, zelfs in deze drukke tijden. Helemaal top. Ook het bestelde product voldoet aan onze verwachtingen.

Keurige afhandeling en telefonisch contact

Prettig telefonisch contact nadat levering rond kerst wat langer duurde.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel