Voorwinden is een goede winkel

Koop vaak in de winkel Nu wilde ik nog 1 broek erbij Dacht even snel bestellen Bestekken ging goed Maar bij PostNL duurde het helaas een week

Snel, netjes en goed verpakt

Veel mooie kleding. Snelle verzending en keurig netjes verpakt

Heel netjes

Heel keurig

Super fijne zaak

Mooi assortiment , vriendelijk overzichtelijk en snel bezorgd

Ruime keuze, goede service, snelle verzending en snel bedrag op mijn rekening terug bij retourzending .

Geen aanvulling

Correct

Mooi verpakt helaas te klein. Snel is het bedrag teruggestort.

Prima service maar geen snelle levering.

Prima service maar levering liet even op zich wachten.

Prima ervaring

Mooi product en hele snelle levering

Super goede service

Duidelijk proces en een fijne klantenservice

Perfect process. Alles duidelijk met eenvoudige opvolgende mails. Klantenservice is snel en enorm coulant. Was vergeten om er kortingscode in te vullen, dit werd na het plaatsen van de bestelling gewoon zonder moeite achteraf verrekend. Schoenen zijn zoals verwacht! Aankoop bij Voorwinden is zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes ingepakt netjes geleverd en super blij met mijn aankoop

Retour sturen

Retour sturen per post was € 7,25 Ga hier dus nooit meer iets bestellen!

Mooi pakje en snelle levering

Goede services.

Snelle afhandeling

Snelle levering.

Goede website Snelle levering.

Snel geleverd Mooie merken

Netje op tijd geleverd, duidelijke website.

Pakket snel binnen, precies zoals omschreven

Goed geholpen, tevreden met pakketje

Heel tevreden!

Snelle levering! Leuke merken

Mooie producten

Tijdens Black Friday met een leuke aanbieding een aantal Dr. Vranjes flessen gekocht. Onwijs lekkere geur en dat voor een leuke prijs. De verzending was snel en de klantenservice was ook goed bereikbaar voor een vraag betreffende de verzending.

Bij Voorwinden is het prettige shoppen

Met een zekere regelmaat bezoek ik Voorwinden te ‘s-Gravendeel. Deze zaak heeft een breed assortiment kleding en aanverwante artikelen voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Voor het eerst iets online besteld en dat proces is eveneens prima verlopen.

Telefonisch vriendelijke te woord gestaan.

Hallo , Ruim week geleden vóór eerste keer online bestelling gedaan bij Voorwinden, wachtte met spanning op mijn pakket helaas door post - nl ruim week pakket laten liggen 3x telefonisch contact met Online shop gehad vriendelijke te woord gestaan ook personeel konden hier niets aan doen overmacht. Eindelijk pakket in goede orde ontvangen gelukkig , nu helaas colbert te klein mvg Fr

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel