Levering naar wens en ruim op tijd.

Rekening houdende met de drukte heb ik tijdig besteld, het is naar mijn zin snel genoeg bezorgd.

Tevreden!

Ontvangst duurde even. Bestelling prachtig verpakt. Echt met liefde dat zie je!

Fijne service!

Fijne, prettige service. Heel leuk dat er Black Friday korting gegeven werd op items die soms bij de merken zelf niet in de korting kwamen! Een tip kan nog zijn dat de website wat 'mooier' kan qua look. Verder helemaal goed!

Leuke merken, webshop, zeer goede prijzen en een uitgebreid gamma

Uitstekende service

Overzichtelijke site, vlotte levering en mooi verpakt. Bij vragen aan de klantenservice, wordt er snel gereageerd.

Voor de eerste maal online gekocht bij Voorwinden

Altijd ben ik in de winkel te vinden als ik mijn inkopen de bij Voorwinden. Soms komt het even niet uit en besloot ik via de web-shop te kopen.

prachtige winkel.!

Ik weet dat er heel veel verbouwd is moet nog steeds wennen.!!

Goede verzorging

Bestelling geplaatst en zoals altijd snelle levering.Had nog een vraag achteraf en de meneer van de klantenservice heeft mij uitstekend te woord gestaan en geholpen!!!

Quick Trainingspak goede kwaliteit

Ben ik onder de indruk met snel het bezorgen en goede kwaliteit trainingspak.

Goede kwaliteit kleding

Makkelijk om kleding te kijken op de site, makkelijk te bestellen en af te rekenen en doorgaans vlotte bezorging

Helemaal top

Geweldige service

Prima en klantvriendelijk. Retour werd perfect afgerond Nieuwe levering ook weer perfect uitgevoerd

Prima gegaan

Snelle verzending en mooie shirts Prijs kwaliteit prima

Prachtige online winkel met prachtige merken

Erg fijne winkel Fijne zoek categorieën. Goede foto’s . Makkelijk retourneren. Snel geld op je rekening.

prima product, op tijd gearriveerd.

prima product, op tijd gearriveerd.

Ik bestelde een product omdat ik dacht iets kwijt te zijn. Een dag later kwam het alsnog boven water en heb ik direct contact gezocht met de klantenservice. De bestelling was nog niet verzonden en kon worden geannuleerd en het door mij betaalde bedrag werd direct teruggestort. Een hele goede service!

Snelle levering, producten waren goed verpakt en de maat was juist.

Goed geholpen na mijn telefonische vrAag

Niet opdringerig maar goed advies gehad

super tevreden

snelle levering, met zorg verpakt

Prachtige kleding en bij het stellen van een vraag direct antwoord van de klantenservice.

Mooie site met veel kledingmerken keuze. Snelle levering en een goede klantenservice die direct helpt bij een vraag. Ben erg tevreden!

Uitstekende service

Jas vol deed niet aan mijn wensen. Retour gestuurd en netjes geld teruggestort gekregen binnen enkele dagen

Goede ervaring

Prima product en prima levering.

Geruststellend aankopen doen

Grote keuzemogelijkheden voor scherpe prijzen.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel