Erg mooi colbertje, snelle levering.

Goede website. Snelle levering. Heel fijn.

Van begin tot eind helemaal goed

Zeer klantvriendelijk

Prachtig en zorgvuldig verpakt en ingepakt.

prima levering

Goede en vlotte levering voor een prima product!

Snelle levering en keurig verpakt!

Goed bedrijf met een uitgebreide collectie. Heel prettig hier on-line te winkelen

Goede website, overzichtelijk en snelle levering

De website is duidelijk, snel en overzichtelijk. De levering vond ik keurig verzorgd! Dank jullie wel!

Volgens afspraak

Snelle levering, omdat de jas niet paste heb ik die teruggestuurd. Het geld stond weer snel op mijn rekening!

Ik heb totaal geen klachten. Zeer vriendelijk personeel. Ook retourneren ga fantastisch. Pakjes via de website besteld zijn zeer verzorgt ingepakt.

Goede service&kwaliteit

Mooie items en een goede service en snelle bezorging. Aanrader om bij deze site te bestellen.

helaas zelf verzendkosten betalen voor retour

Helaas was het jasje te klein en moest ik zelf de retourkosten betalen :( verder goeie verzending en op tijd geleverd !

Superservice

Na mijn klacht over de geleverde broek die st7k was is alles keurig en snel afgewerkt en opgelost. Klasse

Retourkosten waren hoog

Ik zou niks meer bestellen omdat in ons geval de broek niet goed was en we 7,25 retourkosten hadden !

Mooie producten, snel geleverd dus super tevreden!

prima bedrijf, snelle levering

Op vrijdag besteld, op zaterdag al geleverd

Goede service.

Je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van je bestelling.

Een volle week voordat ik het pakket ontbing

Duurde vrij lang voordat ik de zending ontving

Slechte retourcondities

Ik heb het bestelde artikel moeten retourneren en kwam er bij het postkantoor pas achter de de hoge retourkosten van € 7,95 volledig voor mijn rekening kwamen. Ik vind dat buitengewoon klantonvriendelijk. Een tegemoetkoming in de retourkosten zou wat mij betreft het maximaal acceptabele zijn geweest. Ik ben daarom van plan nooit meer iets bij Voorwinden online te bestellen.

Goed geleverd, mooie artikelen

Goed bedrijf, kleding was netjes verpakt en kwam op tijd

goed, solide bedrijf. Kleding was goed verpakt en kwam op tijd.

Leuke uitgebreide collectie mooie merken

Voorwinden is een top zaak Meestal ga ik naar de winkel omdat het zo gezellig is en het personeel heel behulpzaam Maar door de Corona is de lunchroom dicht en dan minder gezellig Online shop ik nu soms om alles in de gaten te houden wat er nieuw binnenkomt Het blijft voor mij nr 1 shop plezier Veel leuke merken en ook leuke kado artikelen

Snelle levering, duidelijke communicatie. Top!

Snel en betrouwbaar

Ik had twee polo's besteld. Deze voldeden helaas niet aan de verwachtingen, dus heb ik ze teruggestuurd. Ik had binnen 2 werkdagen mijn geld terug.

Alles klopt. Goed merk, aantrekkelijke prijs en vlot bezorgd.

Zie bovenstaand.

super