Bestelde kleding was netjes verpakt!

Kleding was netjes verpakt. Blij met mijn nieuwe aankoop. Ik ga vast nog eens vaker bestellen bij Voorwinden:

Snel en goed

Duidelijke correcte afhandeling

snelle levering, bij teruggave product snelle afhandeling

Snelle goede service.

Super goede service

Jammer dat retourneren niet gratis is. Maar daarentegen was service in de winkel bij terug brengen erg goed!

Super!!!

Snelle levering, netjes ingepakt, top!!!

Wat een fijne (web) winkel

Mooie kleding, snelle levering, vriendelijke communicatie

Fijne online winkel met groot aanbod en goede service

Ik word altijd erg blij van het online shoppen bij Voorwinden. Ze hebben een groot aanbod, de website is erg overzichtelijk en het voltooien van de bestelling is zo gedaan. Ik beveel dit bedrijf dan ook aan.

Jammer van de agressieve cookies !

De kwaliteit van het bestelde artikel was mij bekend, dus daar valt niets aan af te doen; dus 5 sterren . De levering was ook zoals toegezegd binnen de termijn, dus eveneens 5 sterren. Ondanks dat als eindbeoordeling toch géén 5 maar 3 sterren omdat de cookies van alle kanten over mijn scherm blijven vliegen en maar niet te stoppen zijn. Dat is nogal irritant te noemen.

Snelle service.

Klantenservice heeft goed geadviseerd over de maat.

Snelle levering en keurig ingepakt!

Online bestellen bij Voorwinden gaat makkelijk, snel en wordt geheel naar verwachting keurig uitgevoerd!

Zou het fijn - in het algemeen - als ik niet altijd een evaluatieformulier hoef in te vullen als ik ergens iets koop.

Uitstekende ervaring

Hele snelle levering in een keurige verpakking!!

Makkelijke keuze en vlotte bezorging

De webshop werkt gemakkelijk, order wordt goed verwerkt, bezorging is vlot en verpakking uitstekend

Snelle levering keurig verpakt

Prima geregeld

Duidelijke site, snel en keurig verpakt verzonden.

snel en correct zowel levering als retour

Ondanks dat de kleur van het artikel niet naar verwachting was, snel en correct geholpen en hetzelfde geldt voor de retournering.

Prima product

Prima product voor een goede prijs. Snelle levering.

Prima en snelle levering

Netjes geleverd

Snelle levering, goede snelle klantenservice

Overzichtelijke website, snelle levering, goed verpakt, indien retour ook snel geld retour. Als online klant wil je zo behandeld worden! Hier kan menig webwinkel wat van leren.

Vlug en perfekt geleverd!

Perfekte levering en snel!

Altijd goed geholpen vooral bij de parfumerie afdeling.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel