Priem

Was zeer priem. Fijne skijas.

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis! Maar ook als ik in de winkel ga shoppen is het altijd gezellig en wordt ik altijd heel geholpen. Heb wel een favoriete verkoopster... Chayenne is top!

Goede en snelle afhandeling

Trui besteld. Helaas te klein. Terug gestuurd heel snel afgehandeld.

Perfectos

Super service en zeker klantvriendelijk..

Snelle toezending

Vlotte service goede communicatie

Product is zoals getoond en gehoopt. Erg vlotte service en communicatie

Snelle levering en goede kwaliteit

Schoenen besteld. Tegen een kopie prijs en perfecte levering

Geen bijzonderheden

Super snelle levering. Netjes verpakt! Helaas niet de juiste maat. De retour zending kreeg ik netjes een ontvangst bevestiging en binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening. Heel tevreden met de service!!!

In èèn woord: Prima!

Goede keuze kunnen maken, duidelijke webshop, snelle afhandeling en in een oogwenk in huis! In èèn woord: Prima!

Snelle levering. Mooie kwaliteit kleding

Mooie kwaliteit jas, helaas te groot. Makkelijk terug te sturen en mn geld terug gekregen. Superrr

Absolute Topservice.

Schitterende zaak met kwalitatief sterk personeel. 4 weken geleden had ik een aantal kledingstukken en een riem gekocht. Nu wilde ik vandaag deze riem voor het eerst dragen. Deze was echter nergens te vinden. Ik heb Voorwinden gebeld en aangegeven dat de fout best mij kon liggen, maar dat het heel goed mogelijk is, dat deze bij Voorwinden is achter gebleven. 1 van de medewerksters herkende mij zelfs nog; over klantenbinding gesproken! Zij zijn ook gaan kijken of er nog iets van dit voorval bekend was. Ik werd zeer snel teruggebeld, waarbij Voorwinden aangaf dat zij dit voor mij zeer vervelend vonden en dat ze mij deze riem op hun kosten op zullen sturen. Zowel Voorwinden als de medewerkers verdienen een absolute 10. Boven verwachting.

Vooral snelle levering

Ikvind dat er veel te veel euro gevraagd wordt voor retour zending € 7,25 en daarom ga ik niet meer bestellen Sommige bedrijven gratis heen en terug en andere € 5,95

Goed geregeld

Goed geregeld.

Goed voor elkaar

Keurig verzorgd en snel geleverd

Vlot duidelijk netjes verpakt

De bestelling heb ik snel na bestellen ontvangen. De spelregels zijn duidelijk. Het product was netjes verpakt.

Snelle levering!

Goeie service!

Retour kosten voor eigen rekening

Hallo, Ik heb 1 rokje teruggestuurd en moest zojuist eur 7 betalen voor het retourneren. In deze tijd ben ik zo gewend dat dat kosteloos is, dat ik wel even teleurgesteld ben. Voor de rest nette verpakking en snel bezorgd.

Levertijd conform verwachting

Cadeautje om uit te pakken

Het duurde even voordat het pakketje binnen kwam, eigenlijk zijn we te verwend met snelle verzendingen overal. Het was keurig ingepakt, een cadeautje om open te maken.

top

top

Mooi ingepakt en een heel groot assortiment om uit te kiezen .

Prima service, snel en netjes in huis

Voor mijn dochtertje een jurkje en maillot besteld van Mingo. Keurig een dag later in huis, netjes ingepakt.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel