Alles uitstekend gegaan

Alles top

Erg tevreden. Supersnel in huis.

Goede communicatie en service

Goede communicatie en service

Bijzondere ervaring!

Met Voorwinden op zich goede ervaring. Blouse was gelukkig goed door hun ingepakt. Helaas heeft de postbode zonder aan te geven waar, hey pakje ergens in de tuin gelegd en het hek open laten staan. Gevolg waar honden liepen langs de weg en het pakje was kapot gescheurd. Gelukkig was het goed verpakt zodat de blouse niet schade beschadigd is. Wij wonen buiten en hebben een vermelding hangen wat ze pakketjes moeten doen als wij er niet zijn maat deze postbode kon kennelijk niet lezen. Misschien een idee om postnl erop aan te spreken.

PRIMA

LEVERING ZOALS ALTIJD OP TIJD, GOEDEREN ZORGVULDIG VERPAKT.

Ik vind het een prettige website en de bestelde kleding wordt snel geleverd.

Fijn om te winkelen

Zeer mooie modezaak met vriendelijk personeel

Netjes

Mooi ingepakt snelle levering

Hele mooie aanbieding, netjes geleverd

Ik vond een sjaal in een hele mooie aanbieding. Website toonde netjes de levertijd en levering was keurig verpakt.

Snelle en correcte levering

Prima levering, voldoet volledig aan mijn verwachtingen !

Snelle service, mooie aanbieding!

Mooie GB jas besteld en de volgende dag al in huis!

Bestelling snel geleverd. Helaas had ik een te grote maat besteld. Ik vond het enigszins tegenvallen dat ik alle kosten moest dragen voor het retourneren. Maar misschien is Voorwinden een 'kleine partij' vs giganten als Zalando.

Mooie merken

Retour sturen is helaas niet gratis

mooi pand en winkel

Helaas weinig voor grotere maten. soms maar een enkeling. Verder gezellige winkel. Top dat je tunnelgeld terug kan krijgen, bij een aankoop. En ja heerlijk koffie en een broodjes stop in de winkel.

Snelle bezorging en goed verpakt

Er was nog 1 jurk van Yaya die ik nergens anders kon vinden. Gelukkig kon ik hem hier nog bestellen en werd hij snel geleverd en goed verpakt.

Teleurstelling

Helaas was of het materiaal of de maat niet goed. Wel jammer dat je je retour zelf mag betalen. Moedigt niet echt aan voor een volgende bestelling. Merken zijn tenslotte ook ergens anders te koop waar je wel zonder kosten kunt retourneren. Jammer want ik bestel graag binnen de hoekse waard

prima verlopen

Zelf heb ik bijna nog geen kleding via internet gekocht. Het liefst kom ik naar de winkel. Maar omdat dit niet ging, heb ik het zo geprobeerd. Helaas was het de ene jurk te klein en de andere stond niet goed. Maar u heeft ook het geld weer teruggestort, dat vond ik wel spannend! Ik moest bij de verzending wel 7,25 betalen. Anderen vonden dat een beetje vreemd, maar ik heb geen ervaring met dit soort dingen dus kan ik hier niet over oordelen. Mvg

vriendelijk en mooie kleding

Mooi verpakt en snel geleverd

Zoals het hoort

Overzichtelijke en makkelijk bruikbare web site , keurig verpakt en snel geleverd

Vol vertrouwen

alles is goed

Mooie ruime collectie, snelle service.

Mooie collectie. 2 artikelen online besteld, 1 helaas niet meer leverbaar. Snelle afhandeling.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Mijn ervaring is goed Alleen de porto kosten voor retour zelf betalen viel tegen

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel