Heel fijn dat een artikel uit een ander seizoen nog leverbaar is.

Heel snelle levering, fijn dat een artikel uit een ander seizoen toch nog leverbaar is en ook mooi meegenomen nu met korting.

Snelle service en mooi verpakt

Ik heb een jurk besteld en kreeg deze al snel mooi verpakt thuis! Heel blij mee!

Zending prima verzorgd.

Met veel zorg is de capri ingepakt. De zending zag er zeer verzorgd uit. Mijn complimenten.

Snel geleverd waarbij je als klant goed op de hoogte wordt gehouden over de vordering van je bestelling.

Positief maar zie onderstaand

In dit geval is mijn ervaring positief omdat het kledingstuk gelijk goed was. Toch zal ik niet zo snel meer online bestellen gezien het retourbeleid. De volgende keer zal ik toch eerst kijken of ik het kledingstuk ook bij een winkel kan vinden waar ik het kledingstuk retour kan sturen naar een antwoordnummer.

Bij Voorwinden vind je wat je zoekt!

De website werkt vlot en voor je het weet ligt de kleding al in je kast, suppersnelle levering!

Goede website, en snelle levering. Kleding was ook netjes verpakt.

Correcte levering en snel

Mooie producten, goede service

De producten bij Voorwinden zijn van goede kwaliteit (want topmerken) en ook de service is zoals je hem mag verwachten. Bestellingen worden snel geleverd en er wordt ook adequaat gehandeld als dat nodig is.

Prima service en goede kwaliteit

Klant enservice erg beteid om te helpen. Snelle afwikkeling bestelling en ( helaas) retour

Product was niet op voorraad

Niets ontvangen, website was niet up to date

Fyne service en mooie nieuwe items.

Super Service

Ondanks retourzending een perfecte service. Zal zeker nw bestelling plaatsen. Levertijd prima en afhandeling ook.

Prima internetwinkel voor kwaliteitskleding

Goede service, heldere communicatie omtrent bestellingen. Jammer dat je zelf de verzendkosten betaalt bij retourneren

Snelle levering. Prima

Prima ervaring.

Onmiddelijk probleem opgelost, goed bereikbaar en begrip.

Serieus genomen en snel gehandeld

Slecht

U biedt een artikel dat ik bestel. Vervolgens blijkt dit niet in voorraad te zijn.

mijn pakket was de andere dag al in huis

heel veel in de winkel gekocht,altijd heel prettig,,de eerste keer online van wege het overlijden van mijn man Maty v Harten

mooi product

Goede prijs, snelle levering en mooie schoenen dik tevreden

Servicegericht

Ik kreeg per post 2 verschillende schoenmaken, toen ik belde werd er netjes en goed gereageerd en binnen een dag was de andere schoen in de juiste maat opgestuurd zonder gedoe of extra kosten. Heel netjes zoals het hoort maar dit gebeurd niet overal dus zeker het benoemen waardig.

Vlot geleverd

Vreemd dat ik het pakket niet kon laten afleveren bij de vestiging Zwijndrecht. Deze keuze is op de bestelsite niet te selecteren. Alleen de vestiging in ‘s Gravendeel. Hierdoor 5€ verzendkosten extra kwijt. Niet echt klantvriendelijk. Ik zou deze bestelsite zeker aanbevelen als de bestelling ook kosteloos bij de vestiging in Zwijndrecht zou kunnen worden afgeleverd.

Zeer ervaren!

Kom heel graag in de winkel, vriendelijke verkoopsters, en online bestellen zeer correct.

Schoenen zouden op voorraad zijn. Besteld, maar ze bleken toch niet meer leverbaar.

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt in folie.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel