Snelle en prima service; overzichtelijke website

Zag wat ik nodig had en kreeg het vlot in huis.

Correcte afhandeling

Product zoals verwacht

Goede klantenservice

Er ging iets mis met mijn bestelling en voorwinden heeft dit super opgepakt

Teleurstellend

Ik kocht een mooie aanbieding, helaas was de pasvorm niet goed. Ik had dus niets aan de mooie aanbieding en tot mijn verbazing moest ik ook 7,25 verzendkosten betalen om het pakket retour te kunnen sturen om mijn geld terug te kunnen krijgen. Ik ervaar dit als zeer teleurstellende service.

Snel en correct

Indien art op voorraad is, is het snel binnen. Ook als het retour gestuurd wordt krijg je een melding.

Helemaal TOP!!

Ik heb mij echt verbaast over de snelheid waarmee mijn bestelling geleverd werd. in een woord top! En ook een pluspunt superleuk ingepakt met een heerlijk attentie erbij.

Jammerlijk

Ik heb tot 2x toe een bestelling van hetzelfde T shirt gedaan in de outlet shop en in beide keren ( het betrof een bestelling voor een L en een XL) werd de bestelling door u geannuleerd. Best jammer als er nog meerdere maten ter beschikking zijn op het moment van bestellen.

Met aandacht en zorg ingepakt!

Het begint al met de vriendelijkheid en de deskundigheid van de medewerksters als tijdens het bestellen zich een vraag voordoet. Op de kwaliteit van de geleverde merken kan je rekenen. De artikelen worden zorgvuldig ingepakt, de verzending wordt snel en adequaat geregeld. Als er een pakket van Voorwinden wordt geleverd kan je het met vertrouwen openen en wordt het vanzelf een klein feestje.

Snelle levering.

Mooi artikel voor een fijne prijs. Levering was snel. Top!

Zeer slecht

Zeer slecht; Artikelen online besteld, vervolgens 2 dagen laten een mail ontvangen dat het niet op voorraad is. Dat kan in deze tijd echt niet meer. Zorg dat je voorraad actueel is.

Good

On website I ordered 2 items more later I get information that this items are not available. Day after I get my money back.

Bestelling prima. Jammer dat ik zelf de retourkosten moet betalen

Jammer dat ik de retourzending moest betalen

Mooie aanbieding, levering een dagje langer dan beloofd maar al met al prima!

Prima retoursysteem

De jas bleek voor mij te zwaar in gewicht, dus retour. Na 2 dagen bericht dat hij was gearriveerd en volgende dag geld weer op de rekening. Prima en snel verlopen!

Online was het beschikbaar later niet leverbaar vreemd dus

Als iets onlin eerst leverbaar is/ bestelbaar Er wordt een bestelling geplaatst en betaald,... Is het erg vreemd omdaarna een mail te ontvangen dat het niet leverbaar is. Wel netjes dat het geld binnen 3 dagen terug gestort is. Maar zorg dat leverbaarheid en maten op de site dan kloppen met de voorraad.

Bestelling geannuleerd

Teleurgesteld dr annulering bestelling

Positief over snelle en verzorgde levering

'S middags mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in keurige verpakking afgeleverd

helemaal goed

alles naar wens en snel bezorgd

Niet echt goed..

Op de website 2 artikelen besteld, maar die bleken niet (meer) beschikbaar te zijn... Bijzonder dat ik ze nog wel kon kopen. Gelukkig wel m’n geld snel terug gekregen.

Uitstekend!

Snel, accuraat en goed.

Topwinkel met topcollectie

Prachtige winkel met hele mooie collectie en erg vriendelijk personeel. Wij komen graag in de winkel en zijn zomaar een halve dag daar. Nog een hapje en een drankje maakt het af. En heb je spijt dat je iets niets hebt gekocht dan is er online de mogelijkheid om het alsnog snel te bestellen.

Makkelijke bestel procedure

Bestellen is makkelijk het artikel de andere dag al ontvangen netjes verpakt. Duidelijke site spelregels staan er duidelijk vermeld ook over retourneren snap niet dat mensen daar moeilijk over doen.

Snel en goed geleverd

Wat ik besteld had werd snel en goed geleverd. Toppie

zeer goed.

zeer goed.

Waardeloos

De zijkant van een rok wordt als voorkant afgebeeld op de website. Hierdoor ziet het eruit als een v. Als je echter de rok draagt zoals bedoelt is het een streep bijna verticaal. Als ik niet krijg wat er is afgebeeld vind ik het stom dat je retour moet betalen. Bovendien zit ik nog steeds op dit retourgeld te wachten.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel