slecht

al 2x een item vanuit de sale / outlet blijkbaar niet aanwezig in de voorraad, 2x bedrag wel netjes gerestitueerd

Goeie service, snelle afhandeling, kortom, heel tevreden

Mooie jas! Snel verzonden en geleverd!

Goed.

Snelle goede service

Ik had een jasje besteld wat niet zo leuk was als ik verwachtte. Dus die heb ik retour gestuurd en een ander jasje besteld. Ik kreeg netjes een bericht dat mijn retour ontvangen was en had de volgende dag het aankoopbedrag terug op mijn rekening. Top!

Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling/ levering. Echter in het weekend het artikel uit sale besteld en de eerste werkdag werd het pakketje geleverd! Zeker een aanrader, super tevreden!

Fijne website snelle levering

Goede collectie merken voor een scherpe prijs. Snelle levering.

Gewoon goed!!!

Netjes en vlotte bezorging!

negatief

Onderlaatst heb ik een bestelling gedaan - krijg ik twee dagen later te horen dat het product niet meer op voorraad is en ook niet meer komt. Dat kan toch wel anders geregeld worden tegenwoordig op een site?

Super service!!

Ik ben erg goed behandeld nadat ik een klacht had ingediend! Top service en alles wordt ook nog eens snel en netjes geleverd.

Goede snelle levering

Goed en snelle levering

Niet op voorraad

Colbert online besteld in de maat die op voorraad is, maar vervolgens krijg ik een mededeling dat de bestelling geannuleerd is, omdat het jasje niet op voorraad is. Vreemd, want ik had ruim buiten de winkeltijden besteld.

Hockeyspullen die ik nodig had

Snelle levering van benodigde hockeyspullen Handig als je niet zelf naar de winkel kan. En alles op voorraad

Nikes gekocht en jullie waren de goedkoopste en snelst geleverd

slecht

De rok die op de website als leer werd gepresenteerd, bleek een imitatieleren rok en ik moest ook nog zelf de retourkosten betalen (4.50 euro).

Fijne winkel, en de website is ook erg Goed, snelle levering!

perfect en snel

nette afhandeling. Zeer snelle levering en duidelijke beschrijving

Snelle levering, mooie broek

Toppie

Heel goede service ,,, Jammer mij het leren jasje te klein was ,, Terug gestuurd ,, En mooi op tijd mijn geld terug ,,

Slecht

De ontvangen kleding stinkt

Aanrader voor anderen

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, snelle bezorgservice, kwaliteit van het product en betrouwbaarheid!

Ik had een broek besteld. Maar bleek toch niet beschikbaar. Snel weer mijn geld terug gekregen.

Duidelijke site en spullen waren netjes verpakt geleverd

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel