fijne winkel/webshop

snel-juiste bestelling en goed product.

Snel en netjes

Het kledingstuk was iets te groot maar de retournering ging uiterst vlot!!

Fijne snelle levering en snelle retour afhandeling. Jammer dat de retouren voor eigen rekening zijn.

Snelle levering, prima prijs

Goede ervaring

Voorwinden komt levering belofte na !!!

Ik bestelde mijn aankoop om 11:59u. Na het insturen van mijnbestelling las ik dat bestellingen die vóór 12:00u binnen zijn de volgende dag geleverd worden. Voorwinden maakte de belofte waar !! Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht gezien het tijdstip van bestelling. Dus chapeau !! en ben blij met mijn aankoop.

Besteld en één of twee dagen in huis.

Netjes ingepakt en op tijd bezorgd.

Product wel op voorraad maar niet geleverd.

Het door mijn bestelde jack / vest was volgens de site op voorraad en direct leverbaar. Na enkele dagen mail dat er niet wordt geleverd. Erg teleurstellend.

Dot keer is alles bezorged

Top service Komt na wat ze beloven

Top aanrader

Goede snelle service .

U vraagt wij leveren

Ik heb een jurkej besteld en ik werd goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Alles verliep vlotjes en werd duidelijk aangegeven

Netjes op tijd geleverd, keurig verpakt

Al was de maat voor mij niet goed, ik zal vast nog eens bij jullie bestellen.

Snelle levering, netjes verpakt

Keurige levering

Fijne winkel met mooie producten

Snel en prima product!

Snel geleverd en goede service, producten zijn van goede kwaliteit.

Perfect !

Een aanrader !

Ik heb nog geen negatieve ervaring.

Goede kwaliteit. Netjes verpakt. Snel verzonden. Bij een tegenvaller snel geld terug.

Mooi product en prima service

Mooi product en prima service!

Jammer dat de website niet voldoende bijgewerkt was, daardoor bleek het door mij bestelde product ge

op zich was het netjes dat ik een mail kreeg en vrij snel mijn geld terug kreeg maar vond het vervelend dat het bestelde product achteraf uitverkocht was

Zeer grote collectie. Snelle bezorging en afhandelen Retouren.

De reden dat ik geen 5 sterren geef is 1: de wijze van presentatie: helaas zijn niet alle kledingstukken op een model gepast en gefotografeerd. Geeft onvoldoende beeld van kledingstuk. 2: Jammer dat jullie de retourzendingskosten niet op je nemen.

Snelle afhandeling

Zeer snelle levering en bij retour snelle afhandeling

Makkelijke aankoop, levering op tijd en goed verpakt

Snelle levering, bestelling wordt netjes en met zorg verpakt.

Al een aantal keren een bezoek gebracht aan het filiaal in 's Gravendeel. Een werkelijk prachtige winkel met voor iedere portemonnee leuke kleding en accessoires. De medewerkers zijn erg klant vriendelijk en geven prima advies en staan graag voor de klanten klaar. Ik was op zoek naar een jumpsuit en werd hierbij prima geholpen. Via de website ook nog een prachtige broek van Studio Anneloes besteld, deze werd 3 dagen later al geleverd. De informatie over de levering was erg duidelijk en de broek was met zorg en ik zou bijna zeggen met liefde verpakt. Erg blij met de jumpsuit en de broek die ik er hen gekocht. Alleen al rond kijken in deze mooie winkel is al een feestje! Ik kom graag nog eens terug.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel