Ik word correct geholpen en geadviseerd.

Kwaliteit mooie aanbieding goede service

Kwaliteit mooie aanbieding goede service.

Volgende keer weer

Overzichtelijke website. Snelle respons van de klantenservice.

Goede service, snelle levering

Fijne shopervaring door vlotte afhandeling bestelling.

Goed geregeld

Jammer dat de verkeerde maat opgestuurd is.

Snel en netjes.

perfecte verzending en product

Kleding was met zorg ingepakt.

Bestelling en levering verliepen prima. Het is jammer dat, als je een artikel retourneert, je hiervoor verzendkosten moet betalen.

Duidelijke site, snelle levering en mooie kwaliteit!

Altijd heerlijk om een dagje te shoppen bij Voorwinden! En als je dan toch over iets twijfelt en bij thuiskomst spijt heb dat je het toch niet gekocht heb ;-) Bestel je het online! Duidelijke website en snelle levering.

Van eerste klik tot pakket in huis perfect verlopen

Duidelijke site met zeer ruim aanbod. Bestellen ging vlekkeloos en in duidelijke stappen. Daarna steeds via de mail updates over de stappen van orderverwerking tot aan bezorging thuis. Één product retour verstuurd ging heel eenvoudig in zelfde verpakking met meegeleverde sticker en formulier. Geld stond drie dagen later weer op m’n rekening.

Grote keuze

Snelle levering. De stof van twee blouses vielen tegen, maar geen probleem om terug te geven.

prima producten en snelle levering

Snel en betrouwbaar

De eerste bestelling liep vlekkeloos

bijzonder verzorgd en fraai verpakt!

zeer aangenaam verrast door de bijzonder verzorgde verpakking!

Super blij met me jurk precies zoals op de site

Artikel precies hoe ik het op de site heb gezien, snelle service ook met bezorgen

Heel goed; snel

leuke schoenen en snel bezorgd

Super snel geleverd en mooi verpakt.

Dit was mijn eerste bestelling bij Voorwinden, maar zeker niet de laatste keer. Keurige bezorging en de jurk precies zoals op de foto. Past perfect, ondanks dat het een Italiaans merk is. Heel erg blij met de snelle service en goede prijs.

Super snelle verzending

Ik zag prachtige schoenen voor een mooie prijs en bestelde ze direct. Besteen was heel eenvoudig en de volgende dag had ik mijn schoenen al in huis. Top!

Buitengewoon goede service

Alles heel vlot en goed afgehandeld.

jammer dat ik 7.50 moet betalen voor een retour!

jammer dat ik 7.50 moet betalen voor een retour!

Goede service & snelle levering!

Mooi uitgebreid assortiment en de service is goed!

Goede snelle levering. En goed verpakt.

Super goed aandacht voor de klant en snel geleverd

Telefonisch nog even wat vragen over maatvoering product voor ik bestelde! Helemaal goed en met aandacht behandeld! Snel geleverd! Kortom top!

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel