Online bestelling was er uiteindelijk niet

Online bestelling gedaan, maar na dag kreeg ik mail dat het er toch niet was

Goede ervaring

Mijn pakketje lag keurig verpakt klaar op het afgesproken moment

Snelle levering, goede kwaliteit

Na mijn bestelling was het pakketje zo in huis. Kwaiteit is goed. Prima klantenservice

Teleurgesteld

Helaas bleek mijn bestelling niet wat ik gehoopt had, dat kan gebeuren. Wat is wel onaangenaam vond, is dat ik 7,95 porti kosten moest betalen om het pakje te retourneren. Dit is bij de meeste bedrijven gratis. Voor mij een reden om niet meer bij Voorwinden een bestelling on-line te doen. Jammer!

Uitstekende service

Heel mooi verzorgd en snel geleverd. Had de jurk cadeau gedaan voor mijn dochter. Paste perfect en een hele mooie kleur. Ze is er heel bliij mee.

Artikel was vies

Snelle levering, maar artikel was vies

Goedkoop en snel

Top! Website fijn, mooie aanbieding en supersnel bezorgd

Prima levering. Zoals het hoort.

Ik heb een slechte ervaring

mijn bestelling bleekt niet meer aanwezig te zijn doordat de webshop inhoud niet overeen kwam met de winkelinhoud.

Snelle levering!

nette prijs ook!

Snelle levering, communicatie na het plaatsen van de bestelling duidelijk, product netjes geleverd!

Geweldig!

zie voorgaande

Netjes verpakt en snelle levering

Omschrijving klopte met wat er geleverd is.

Ik ben heel tevreden

Snelle retourverwerking

Retour snel verwerkt

Snelle verzending

Een goede overzichtelijke website met keuze uit veel merken. Snelle verzending! Dus niet lang wachten op je bestelling.

Bestelling en levering vlot afgerond

Snelle levering.

prima geregeld maar fijner om naar winkel te komen

Mooie kwaliteit en snelle levering! Ik kom zeker terug bij deze webwinkel.

Alles is goed geregeld en verzorgd, behalve een artikel dat niet leverbaar was

Alle afhandelingen en communicatie rondom mijn bestelling en retour zijn prettig verlopen. Ik heb alleen een min punt. Mijn bestelling betrof een setje van rok en top. Ik kreeg een bericht dat de rok niet leverbaar was. Hierdoor had ik niets aan de top. Ik wilde een setje kopen. Ik had het fijn gevonden wanneer Voorwinden mij telefonisch had benaderd om te overleggen voordat zij alsnog de top opstuurde. Zonde van het retour proces.

Super, leuk, mooi merken acties

Positief, goed geregeld.. ook bij retour

Top netjes verstuurd en mooi ingepakt

Geen problemen

Smidsweg 7