Teleurgesteld

Ik bestel iets omdat het op voorraad is. Vlak voor sluitingstijd. Hoort bij een ander artikel. De volgende dag krijg ik bericht dat t er niet is. Voor niks ook het andere artikel aangeschaft. Das niet fijn. Jammer. Online foutje???

keurig verpakt en snel geleverd!

Ruime keuze aan mooie merkkleding!

`Geleverd zoals afgesproken

Geleverd zoals afgesproken

uitstekend

Zeer vriendelijk bediening!

Fijne sfeer, personeel professioneel, maar niet opdringerig. Veel keus!

Goed.

Snelle verzending. Goed per e-mail op de hoogte gesteld van verzending. Erg tevreden.

Mijn bestelde blouse bleek een dag later niet meer leverbaar

Bestelde blouse bleek niet leverbaar, een dag later kreeg ik daarover bericht. Ik baal ontzettend ervan

Geen goede informatie.

Andere keren altijd perfect. Dit keer slechte informatie van post nl

Makkelijke site, toch een mindere ervaring dan bij andere modewebsites omdat per post retourneren niet gratis is.

Niets op aan te merken, besteld, direct verstuurd, volgende dag in huis

Netjes!

Snelle levering en netjes verpakt. Blij van!

Slecht!

Ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten. Zou vandaag bezorgd worden. Morgen is voor mij te laat. Ik baal er enorm van. De hele dag zitten wachten en er speciaal voor thuis gebleven.

Heb het bestelde nog steeds niet ontvangen!

Heb een shirt van Geisha besteld afgelopen zaterdag en dat is nog steeds niet aangekomen en dat vind ik heel jammer.

Verzending duurt lang.

Ik heb al een paar keer bericht gehad dat het pakketje onderweg is, maar heb het nóg niet. Wel werd mij nu al gevraagd een review te schrijven.........

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik heb woensdag een bericht gekregen dat de bestelling is verzonden maar heb nog niets ontvangen en ook geen bericht Ontvangen wanneer het bezorgd zou worden

Tevreden

Heel snel levering (ook in de covid 19 periode). Helaas het artikel is mijn niet opgevallen en teruggestuurd. Ik heb ook heel snel mijn bedrag terugontvangen.

Goede levering, kleding voldoet niet

Jurk voldeed niet aan de verwachting, pasvorm anders dan foto doet vermoeden.

matig

Ik vind de retourzending euro 7,00 kosten wel heel veel. Ik zal om deze rede geen bestelling meer plaatsen. Mvg, Bianca Saaman

Artikel nog niet binnen

Beetje jammer als er aangegeven wordt dat het vandaag binnenkomt en het komt niet.

snelle levering, veel keuze op website maar nog wel voor betering vatbaar

Voor het eerst bij Voorwinden besteld. Snelle levering, mooie overhemden en een leuke jurk, Jurk was wel erg gekreukt. Veel keuze op de website, ook goed overzichtelijk. Enige minpunten zijn de retourkosten. Deze zijn voor eigen rekening en het risico is ook voor klant. Het is niet mogelijk om achteraf te betalen. Dit houdt in dat als je 2 maten besteld dit moet vooruitbetalen en daarna nog de kosten voor het retourneren. Als hier iets aan gedaan wordt geef ik Voorwinden een 10, nu een 8

Goede keuze in merken en modebewuste medewerkers

Altijd iets nieuws in de winkel en een enorme keuze in merken. De modebewuste medewerkers zijn heel klantvriendelijk en kunnen goed kleding combineren. Het beleid van de winkel is prima, zelfs sale artikelen kun je terugbrengen in de winkel. Goede website, overzichtelijk en werkt altijd.

vakbekwaam, snel en correct

Voor de 1e maal online bestelling geplaatst bij Voorwinden, maar zal gezien de goede ervaring die wij nu hebben, zal dat niet voor de laatste keer zijn.

Prima.

Prima.