Goede klantenservice

Omdat ik een retourbetaling niet terug kon vinden zocht ik contact met de klantenservice van Voorwinden. Binnen 5 minuten was het opgelost. De medewerkster zocht even mee en was zeer vriendelijk.

Retourneren

Helaas zat er een kapot artikel tussen bij bestelling, dit kan uiteraard gebeuren. Het ging om een klein knoopjes was los zat. Ik moest het artikel hierdoor terugsturen, maar daar wel de verzendkosten voor betalen.. volgende keer maar weer naar de winkel...

Duidelijke site, veel keuzemogelijkheden

Bestellen en verzenden naar volle tevredenheid

Alles naar wens

2 artikelen in een verzenden, dus als veel besteld niet zo n berg afval van dozen. Keurig verpakt. En dan leuk met de stapelkorting Een nadeel niet achteraf betalen.

Bestellen en de volgende dag is het er al top!!!!!

Helemaal top

Mooie site,uitstekende service en groot aanbod.

Snel en accuraat

Ondank dat de post er langer over doet tegenwoordig, kwam de bestelling bijzonder snel. Precies wat ik gevraagd heb. Dat zegt ook iets over jullie informatie op de website. Voor mij de eerste keer, maar vast niet voor de laatste

Afspraak en bestelling goed geregeld

geweldige service

alles top geregeld. Zeker met de klantenservice.

Keurige bezorging !

Online ervaring (bestelling) en levering gingen prima. Enige puntje was dat we al gevraagd werden om beoordeling te schrijven, twee dagen voordat levering plaats vond. Maar verder prima hoor!

Levering wat laat

De levering was wat laat, maar dat komt door de Corona. Jammer genoeg was de broek te klein, terwijl ik normaal altijd maat 36 heb. Zeker van State of Art.

Het geleverde artikel kwam exact overeen met het bestelde. Verzending verliep moeizaam door de drukte van TNT post.

Mijn bestelling kwam 5 dagen later, maar dit had vast te maken met de drukte bij Post NL. Verder overzichtelijke site met mooie kleding

Snelle levering en bestelling vlgs verwachting

Levering snel; bestelling goed, mooie kwaliteit!

Alles goed ontvangen , netjes verpakt

Verzending prima

Fijne winkel en fijn personeel

Ontvangst liet lang op zich wachten

Na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik vrij vlot een mail met de bevestiging van de bestelling. In deze mail stond dat ik apart een mail zou krijgen met de track en trace code. Deze kreeg ik pas 4 dagen later en toen werd het pakket pas bezorgd. De beoordelingsmail kreeg ik al voordat ik de spullen had ontvangen.

Super geholpen

Ben super geholpen en pakketje kwam netjes ingepakt binnen

Blij met mijn aankoop!

Lekker snel in huis!!

Positief

Tevreden over mijn bestelling. Mijn compliment over de snelle levering!

Zeer goede service

Ruime keuze. Vriendelijk en behulpzaam.

Mooie winkel, ruim aanbod, vaste persoonlijke verkoopster

Al ruim 25 jaar klant bij dezelfde verkoopsters. Persoonlijk en behulpzaam. Goede service

Alles naar wens

Fijne winkel, alles in orde!

Superfan van Voorwinden

Zeer mooie, grote collectie, maar ook gevarieerd; in veel prijsklasses iets. Ook kwalitatief dik in orde. Ouderwets mooie uitverkoop als het er de tijd voor is. Als je belt met vragen, zijn de medewerkers van de webshop zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben nog steeds van plan om de winkels fysiek te bekijken.

uitstekend

prima kwaliteit