Snel, vloeiend. Optijd bezorgd. Top.

Niks op aan te merken!

Snelle service !!!!!!!!

Voorwinden altijd goed en betrouwbaar ,,!!!!!!

Een hele goede winkel!!!

Je wordt goed geholpen zowel in de winkel als online

Duurt vrij lang voordat pakketje werd verzonden

Ik had op vrijdagmiddag een pakketje besteld met 1 item. Dit is pas dinsdag verzonden, wat ik vrij laat vindt.

Goede en snelle service!

Top service!

Snel en goed geleverd

Artijel was naar wens

Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering!

Heel tevreden!

zeer goede service

Mijn ervaring met Voorwinden ervaar ik als zeer prettig. Leuke site, snelle levering en snelle terug boeking van retour geleverde aankopen. Al met al een zeer tevreden klant,

uitstekend

alles vlekkeloos

Topwinkel!

Snelle en uitstekende service

Snelle levering helaas retourkosten

Mijn bestelling was snel geleverd, echt prima. Mooi verpakt, met veel zorg. Helaas was het artikel te groot en moest ik het retourneren. Bij de PostNL moest ik verzendkosten afrekenen. Dat vind ik dan weer jammer!

Snel geleverd, makkelijk gevonden.

Just good

Alles ging zoals gepland: snel en het juiste product. Prima!

Snel geleverd, juiste product

Snelle levering, netjes verpakt en product volgens omschrijving

Mooie site met mooie kleding

Jammer dat one size te klein is voor maat 42 of 44. In een van de jurkjes stond ook maat m. Misschien een idee om dit aan te geven op de site. Dit voorkomt teleurstelling.

Mooie merken,snelle levering.

Bezorgkosten verdienen de aandacht in deze tijd om zo de klanten aan het bedrijf te binden.

Snelle services

Besteld en snel en zonder problemen in huis

Goede service en aandacht!

Mooie producten. Goede service!

Mooie collectie, snelle service.

Mooi verpakt, snelle levering, jurk voor de moeder bruid helaas te klein ... erg hoge retourkosten!

Ik zou graag duidelijker aan de voorkant over het retourproces zijn geïnformeerd en dus met name over de kosten die daar aan verbonden zijn.

Goede ervaring

Goede website, in deze tijd toch een snelle bezorging. Artikel was helemaal naar mijn zin. Dus geen ervaring met retourneren

Snelle levering, ondanks Corona

Snel geleverd en keurig netjes ingepakt. Top.

Prachtige merken, ruim aanbod, duidelijke website

Ondanks cijfer 8 geen aanbeveling naar anderen, dit ivm het retourbeleid. Jammer dat er 7,25 euro betaald moet worden om een artikel retour te zenden. Weerhoudt je er toch van om opnieuw te bestellen. Verder geen opmerkingen.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel