Snelle levering, mooie collecties

Hele snelle levering en jurk heel netjes verpakt. Erg blij mee!

Snelle correctie levering

Super goede service!

Ik had een jasje besteld in het weekend, maar vond in datzelfde weekend een dag later hetzelfde jasje in een maatje kleiner, wat beter zou passen. Een mail gestuurd naar Voorwinden met de uitleg en dat het jasje dus niet verstuurd hoefde te worden. Anders zou ik het ook weer terug moeten sturen. Wat een hoop gedoe en onnodige verzendkosten zou betekenen. Voorwinden reageerde maandag meteen super vriendelijk dat het geen probleem was; annuleringsbevestiging en uitgebreide uitleg ontvangen. Super vriendelijke en persoonlijke service dus!

Prima webshop

Ik had deze trui al in de winkel gepast,en besteld dit was al na paar dagen verzonden.

Snel geleverd, goede communicatie

Snel geleverd, goede prijs en nette communicatie

Correcte en snelle toezending!

Correcte en snelle toezending: heel erg fijn!

Correcte en snelle uitvoering van de bestelling

Samen met een vriendin komen wij twee keer per jaar om de gardrobes aan te vullen, op te frissen en te vernieuwen. We maken er echt een dagje uit van; lekker koffiedrinken bij aankomst, lunchen en ter afsluiting, met tas vol, nog een theetje met gebak.

Uitstekende service

-snelle levering (dag na bestelling bezorgd) - duidelijke website - goede sale

Mooie kleding leuke sale prijzen

Goede service. Ik vind de levertijd wel te lang vergeleken met andere webshops.

Mooi verpakt, prima communicatie en snelle verzending.

Snel geleverd, keurig verpakt

Kosten voor retourzending viel tegen

De bestelling was eenvoudig en de levering snel en correct. Wat wel tegenviel is dat, toen ik een aantal kledingstukken wilde terugsturen, bleek dat ik de verzendkosten zelf moest betalen. Dat is bij de grotere kledingwinkels niet het geval en voor mij wel reden om bij een volgende bestelling voorzichtiger te zijn met het kiezen voor Voorwinden.

snelle, correcte levering

zondag besteld, dinsdag 9.50 in huis, alles overzichtelijk, goede keuze

Snelle levering. Raar dat alleen s Gravendeel geselecteerd kan worden als afleveradres.

Graag ook de selectiemogelijkheid op de site geven om de winkel in Zwijndrecht als afleveradres te selecteren zodat er geen 5€ leveringskosten bijkomen.

Snelle levering goede producten

Fijne sale!

Zeer snelle verzending naar Luxemburg

Netjes verpakt en super snel verzonden

Volledig tevreden over levering

Snelle levering, product zorgvuldig verpakt. Leveranciers komt na wat hij belooft

Snelle verzending en mooi verpakt

Snel in huis en met zorg verpakt.

Goede en nette levering

Altijd goede producten, let wel bij terugsturen dien je wel zelf verzendkosten te betalen... dit is minder en bij twijfel is beter niet te bestellen of de verzendkosten al in te calculeren

netjes, maar ik zou meer informatie over het product willen zien.

Snelle levering, goede prijs

Zeer snelle en nette levering, TOP!

Na zoeken op het internet deze mooie actieprijs weten te vinden voor een paar Nike zoom 2K, afhandeling en levering helemaal goed gegaan, geen problemen en of uitdagingen gehad betreft de zending. Top gedaan en zekers een aanrader!

Snelle levering, snel geld retour!!

Mooie merken. 3 artikelen gekocht in de sale. 1 artikel wat ik besteld had bleek helaas toch niet meer beschikbaar. Dat vond ik erg jammer. Maar heel snel geld retour gestort en ik heb direct alsnog een maat kleiner gekocht, deze was de volgende dag al binnen en zat prima. Dus mooie producten en erg goede service!

Goede aanbieding, snelle levering

In de sale een artikel gekocht. Goede prijs met snelle levering. Prima shop

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel