Jammer!

Heb ik schoenen besteld maar ze zijn te groot dus wilde ze retourneren maar moet het uit mij eigen zak betalen,dat vind ik gewoon belachelijk en daarom schoenen terug gestuurd en nooit meer bij jullie bestellen!!!

Winkelpersoneel richt zich vooral op de 'betere' klanten

Website ervaring en ophalen van het pakje ging helemaal goed. Wat niet zo fijn was, was in mijn wat sjofele outfit van die dag bij Voorwinden binnenlopen om mijn bestelling op te halen. De verkoopsters die ik op mijn pad door de winkel tegenkwam, maakten geen enkel contact met mij, noch oogcontact noch 'goedemiddag'. Ik leek wel onzichtbaar! Het gaf mij het gevoel dat de dames bij Voorwinden vooral gericht zijn op de wat kapitaalkrachtigere cliënten, iets wat ik - in ieder geval op het oog - niet leek te zijn voor hun.

Niet de juiste artikelen bezorgd

Ik heb 3 zwarte overhemden besteld voor mijn zoon. Slechts 1 hemd was het goede artikel. De andere 2 waren andere kleuren en niet door mij besteld.

Retourkosten zelf betalen.

De jurk paste mij niet en ik moest de retourkosten ook nog betalen, niet klantvriendelijk.

Mooie kleding

Mooie kleding en snelle levering

Snelle levering, veel keus

Super snel, ook in drukke tijden.

Prima winkel!

Mooie kleding(merken) en prima service!

SUPER LEUK EN SNELLE LEVERING.

Rabe is mijn favoriete merk en is altijd goed.

Super tevreden

Zeer snelle levering super.

Makkelijk besteld en bovendien snel geleverd.

Ondanks feestdagen snel en juist geleverd.

Super snel

Had het ondanks de feestdagen nog snel binnen en was ook super netjes verpakt

wirklich top

wirklich superkurze Lieferung. Alles klappt einwandfrei. Es wäre allerdings hilfreich, wenn der shop auch in deutsch verfügbar wäre (zumindest habe ich diesen Übersetzungsbutton nicht gefunden)

Goede service.

Snelle levering en retourbeleid

Mooie merken, snelle levering en retour beleid.

Snelle levering met duidelijke track and trace. Goede aanbieding.

Superfijn

Zeer klantvriendelijk en komen afspraken na

Super !

Helemaal niks op aan te merken.!

Snelle en goede service

Zaterdag voor de kerst besteld en dezelfde avond nog een bericht dat het klaar stond voor verzending. De post werkte ook mee en had het nog netjes voor de kerst in huis, kort om een blije ik en blije moeder.

Hele goede snelle service

Ik heb een jas besteld voor m’n vriend voor de kerst die was mooi op tijd geleverd, hij bleek te groot te zijn heb hem terug gestuurd en een nieuwe kleinere besteld was ondanks de feestdagen super snel bezorgd en geld teruggestort van de retour kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben.

Alles super geregeld

Behulpzaam en alles goed geregeld

Volgende dag geleverd. Op de hoogte van verzending gebracht.

Tevreden

Het lang gezochte artikel vond ik bij Voorwinden. Snelle service, ik ben heel tevreden

Redelijk snel geleverd.Retourkosten voor rekening klant

Blouses snel geleverd , ze pasten niet en heb ze retour moeten sturen. Kost me €6,95.

Heel tevreden

Smidsweg 7