Goede service en snelle levering

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en goede levering. Wel jammer dat retourneren niet gratis is

Mooi product, past precies! Accurate levering!

Teleurstellend

Het produkt was mooi maar helaas te klein. Bij bestellen bleek er 4,95 verzendkosten te worden berekend. In het totale kostenplaatje stond echter dat er geen verzendkosten waren maar ... die waren vooraf al verrekend. Bij het afleveren van de retourzending, de jas was immers te klein, bleek dat ik 6,95 moest betalen. Teleurstelling. Andere retailers nemen zendingen zonder extra kosten retour. Ik zou dan ook graag de 6,95 retour ontvangen. Op dit moment overheerst de teleurstelling, immers geen jas en wel 6,95 euro armer. En het aanschafbedrag staat nog niet op mijn rekening. Geen idee hoe lang ik daar nog op moet wachten. Omdat de ervaringen verder tot nu toe positief zijn zeg ik op onderstaande aanbevelingsvraag ja. Hierbij ga ik uit van een positieve reactie van u op voorgaande.

Je bestelling komt als een kadootje binnen

Wat ik had gekocht, was niet duur. Toch was het leuk verpakt, in een vloeipapiertje. Leuk om te krijg.

Snelle levering in keurige verpakking, duidelijk hoe evt te retourneren. De gekozen dingen hebben mooie kwaliteit!

Geen goede voorraad

SuperDry Pool Slide slippers gekocht. Kreeg na een aantal dagen een mail dat de slippers niet meer voorradig waren. Dit was de eerste keer dat ik iets bij Voorwinden bestelde. Tevens ook mijn laatste, dit omdat ik niet zeker ben of mijn te bestellen product wel aanwezig is.

Verkeerd geleverd product.

Op de website stond duidelijk omschreven dat het om een damesschoen zou gaan. Echter toen ik de schoen thuis kreeg bleek het een herenschoen te zijn en was het ook nog een totaal andere maat. Slordig.

Snelle service, bestelling verzorgd verpakt

Fijne shop met groot aanbod en snelle bezorging. Mijn bestelling was ook zorgvuldig verpakt.

Niets op aan te merken.

Zeer prettig

Snelle levering. Mooi verpakt Snelle afhandeling retourneren

Makkelijk bestellen en op tijd en netjes in huis

Zeer prettig.

Broek besteld. Netjes geleverd, komen soms ook in zaak in ,s Gravendeel. Heel fijn personeel en prachtige kleding.

Zeer servicegerichte winkel

Leuke broek gekocht. Mijn internet aankopen doe ik altijd met een belletje vooraf over maatvoering, kleur en dergelijke informatieve items om teleurstelling te voorkomen. Voorwinden is een zeer servicegerichte winkel en het fijne was bij deze aankoop dat ze begrijpen dat ik eerst wat productinfo wens voordat ik daadwerkelijk tot aankoop overga. Prima winkel!

Verzending snel en volgens afspraak

Colbert aangeschaft. Product ziet er uit als de website doet voorkomen. Betaling verliep soepel en verzending vlot. Zou hier gerust nog wat kopen

Zowel per mail als telefonisch super geholpen .

Mooi assortiment, leuk ingepakt, snelle levering. Gewoon goed.

Keurig

Ruime voldoende

Snel besteld en snel geleverd!!

Ik heb nu pas voor het eerst besteld en daar ben ik heel tevreden over. Ik houd het product, dat ik besteld heb, dus heb geen ervaring met de afhandeling van retouren, maar ik ga er vanuit, dat dat ook goed geregeld zal zijn.

Vlotte verzending vanuit de webshop

De winkel ken ik persoonlijk niet, ik bestel er online. De bestellingen worden vlot verzonden en zijn keurig verpakt.

Fijne grote winkel met vele merken!

Wat opvalt? De service, klantvriendelijkheid, niks een moeite, leuke merken, goed en gratis parkeren, een drankje van het huis!

Proffesioneel

Vlotte levering zonder poespas en meestal tegen een goede prijs

Snelle levering , correcte retour procedure

Voorbeeld voor vele andere sites!

Snelle levering en keuze voor afhaalpunt IPV thuis bezorgen.

Verpakking past bij omvang bestelling, geen onnodig grote doos. Retourformulier was duidelijk. Hier bestel ik zeker nog eens.

Broek niet netjes

Ik had een blauwe Adidas broek besteld, alleen toen ik hem binnen kreeg was hij niet mooi afgewerkt en had hij 1 wijde pijp. Heel erg zonde want had hem nodig voor vakantie..

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel