Vergeten diefstal label!

Jurk gekocht voor een feestje maar die kon niet gedragen worden omdat het label er nog aan zat. Dus alsnog naar de winkel waar ik wel goed ben geslaagd; jammer dan weer dat je webshop aankoop bij retour brengen niet in mindering wordt gebracht met je nieuwe aankoop. Voorwinden is verder een mooie, prachtige en met een uitgebreide collectie maar voor de webshop zou er wel beter opgelet mogen worden en luxer inpakken; dit zie je bij andere webshops; super leuk ingepakt met geurtje uit de verpakking en een leuk kaartje.

Prima collectie, snelle levering jammer van de retourkosten

Alles prima behalve die €6,95 voor de retourkosten

Goede service, retourkosten voor eigen rekening

Prima service maar toen ik erachter kwam dat de retourkosten voor eigen rekening waren was dat wel een teleurstelling. Voor mij een reden om een artikel elders te bestellen

Gewoon normaal

Niks mis mee gewoon oke hoe het moet

Product wordt goed verpakt aangeleverd.

Prima levering. Ruime keus. Alleen jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Dit is voor mij een reden om t product eerst via een ander bedrijf te bestellen. Toen het product arriveerde zag ik op de site dat de prijs inmiddels goedkoper was geworden......

Absoluut negatief.

Het feit dat ik niet gratis kan retourneren, vind ik een slechte zaak. Een beetje goed aangeschreven bedrijf doet dit wel. Ik meende te hebben gelezen dat retourneren gratis was. Ik heb een keer eerder bij jullie iets besteld en toen moest ik ook betalen. Inmiddels wel aangepast, veronderstelde ik. Nu echt laatste keer geweest! Jammer.

prima service en levertijd

ga zo door hoor

Goede klantenservice en mooie collectie

Vraag aan klantenservice werd snel en goed beantwoord. Broeken die ik kocht heb ik in goede staat ontvangen.

Prima winkel

Genoeg keuze, goede prijs, zeer nette levering: mooi verpakt met zorg!

Er is niet geleverd wat ik besteld had.

Op de site stond een lang colbert van By Bar in de kleur Oil Blue afgebeeld. In mijn bevestiging stond: beige/bruin. Na een telefoontje hierover werd mij verzekerd dat de kleur was als op de afbeelding. Toen ik het pakketje openmaakte stond er op jullie kaartje de kleur Sand en op het kaartje van By Bar: Dark Green. Het was inderdaad Dark Green. Heel jammer want ik heb lang naar dit item gezocht. Ik ben wel benieuwd if ik de verzendkosten ook terug krijg.

Spullen zijn prachtig en kwamen snel binnen!

Snelle levering, goede service, website kan beter

Foto's op website geven niet altijd goed beeld van kledingstuk. Daar ook bijna nooit maten en materialen staan weergegeven in omschrijving, kan dat voor mij betekenen dat ik dan toch maar niet koop. Gemiste sales opportunity

Gewoon goed. Voldaan aan de verwachting.

Snelle levering en goede prijzen voor merkartikelen

Ik heb twee keer een merkartikel voor een goede prijs besteld bij Voorwinden. Beide artikelen werden snel geleverd en heb ik gehouden. Ben er erg blij mee.

Enorm klantvriendelijk

Na een vraag over een snowboard werd ik meteen gebeld met advies. Aanrader!

Niet goed

Mijn bestellingen is niet geleverd

goede service en zeer vriendelijk personeel

goede service en zeer vriendelijk personeel.

Bestelling geannuleerd

Voor de tweede keer besteld en voor de tweede keer is mijn bestelling na een aantal dagen geannuleerd. Zeer teleurstellend.

Betrouwbaar

Ik heb hier voor het eerst 1 top gekocht in een maat m, maar deze viel helaas veel te groot. Heb hem wel opnieuw besteld in maat s, omdat het idee van de top me wel beviel. Alleen jammer dan van al de hoge verzendkosten (&retourkosten). De top kwam wel vrij snel binnen, en er waren goede informatieve mails.

KLeding uistekend verpakt en snel geleverd

Prima service en goede collectie

Snelle service !!

Voorwinden altijd betrouwbaar.

Online besteld,keurig en snel verzonden

Nette en snelle levering

Met zorg ingepakt en snel geleverd.

Geen minpunt te bedenken.

Kwalitatief mooie kleding

Prima website, mooie producten alleen jammer dat je voor een retour moet betalen.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel