Bijna perfect

Jammer dat retour kosten voor klant zijn

PRIMA

LEVERING WAS SNEL EN VERZORGD.

Alles prima geregeld!!

Leveren snel. Helaas moest ik retour sturen, wordt ook vlot afgehandeld. Dat vind ik echt een pré bij webshops. Heel fijn.

Badjas besteld, was echter niet naar wens. Teruggestuurd en geld snel terug gegestort. Prima.

Zeer goede service

Ook als je een product retour stuurt is de afhandeling snel en correct geregeld.

Online een colbert besteld en keurig binnen 3 dagen bezorgd

Tevreden. Artikel netjes verpakt.

Super snelle levering

Mijn favoriete parfum aangeschaft tegen een nette prijs en de volgende dag al in huis

Zeer tevreden over aankoop

Snelle levering; netjes verpakt; kortom zeer tevreden

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

kwaliteit

kwaliteit in kleding, service en prijs

top

Alles keurig in gepakt en snel geleverd! Top!

Nadat ik 2 dagen na mijn bestelling het artikel netjes ingepakt had ontvangen en deze niet voldeed aan mijn verwachting retour gezonden en het aankoopbedrag stond 3 dagen erna alweer op mij in rekening. Bedankt voor deze top service.

Zeer fijn!

Nav een post op Instagram contact gezocht zodat ik de getoonde kleding online kon vinden. De bestelling werd snel geleverd. Helaas een weeffout in het truitje. Wederom contact gezocht via Instagram. Er werd snel gereageerd en een oplossing geboden en dat alles op zeer vriendelijke toon!

Vriendelijke en correcte afhandeling.

Goed.

Zeer snelle afhandeling retour zending en terugbetaling!

Positie Ervaring

Snel verzonden en mooi product

Prijs was goed en snelle verzending.

Jurkje kwam onder de haren binnen

Het jurkje wat ik besteld heb zat ook onder de haren, waarschijnlijk van een harig vest. Ik heb hier direct een email over gestuurd en bij Voorwinden zouden ze erop letten. Vind dit geen goede reklame.

Goeie ervaring, snelle levering en goede retour afhandeling

Goed!

Overzichtelijke website! Groot aanbod aan merken! Snelle levering!!

Was niet zo blij

Vond het erg klant onvriendelijk 4.95 bezorgkosten Helaas was het jurkje te klein moest hem terug sturen en dan was 7.10 belachelijk duur Vervolgens een maatje groter besteld Weer 4.95 in totaal 15 euro betaald Sorry wil best iets betalen maar dit vind ik echt heel veel geld. Groet monique

Duidelijk en snel

Overzichtelijk website, snelle levering. Helaas was wat ik had besteld niet de juiste maat. Maar retour werd snel verwerkt. Ook op instagram snelle reactie op een vraag

Fijne winkel

Snelle correcte levering

Na bestelling die goed is verlopen is het product snel en adequaat geleverd

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel