Snel en netjes bezorgd

Binnen twee dagen als brievenbuspakketje bezorgd. Ook zeer tevreden over shirts die ik heb besteld.

Prima. Geisha Jeans besteld. Ik had al dezelfde thuis dus er kon eigenlijk niets misgaan. En de volgende dag al in huis.

zeer tevreden

Snelle levering, ruim assortiment.

Mooie tennisschoenen gekocht voor een prima prijs. Bestelling werd de volgende dag geleverd.

Snelle en nette levering

Ik had per ongeluk de verkeerde maat aangeklikt, gehaald en alles werd keurig geregeld en kreeg de goede maat in huis. Top!

Snelle en correcte levering

Snelle levering van het bestelde item

Alles prima

Maat aanwezig verzenden vlot prima

Snelle levering.

Snelle levering en goede communicatie, bij mijn eerste aankoop.

Goed en erg snel

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling en duidelijke website

correcte afhandeling

Retourkosten

Laat ik beginnen met naar mezelf te kijken: niet goed gekeken toen ik bestelde. Bestelling en levering prima en snel. Jas had erg brede mouwen waarbij ik me afvroeg of dat niet de reden was dat de jas 50% was afgeprijsd. Jas terug en vervolgens € 7,25 moeten betalen voor retour. Had ik kunnen weten, maar € 7,25 betalen voor niks is wel veel, toch? Zal dus nooit meer een bestelling plaatsen bij Voorwinden. En voor toekomstige geïnteresseerden: eerst de voorwaarden goed lezen!

Wat je mag verwachten van een kwaliteitswinkel

Kwaliteit zoals in de kleding all van Voorwinden

Tevreden

Mooie website , snelle levering. Kortom prima bedrijf om iets te bestellen.

Retour betalen niet prettig

makkelijk en goed

makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Een goede en snelle afhandeling .

Het pakketje vlug in huis en bij het retour sturen heel gauw het geld terug.

Heel netje ingepakt en nog leuke proefjes etbij!

Snelle levering en mooie broek. Blij mee.

Snelle levering , keurig verzorgd!! En bij retour snel geld op rekening!! Alleen zou ik aan het retour zenden geen kosten verbinden!

Snelle verzending alles naar wens

Snelle verzending en alles is naar wens

Goede en snelle afhandeling

Alles netjes en op tijd geleverd ! Jammer van de hoge retourkosten

Alles netjes en op tijd geleverd Leuk assortiment Ook retourlabel wordt netjes met sticker bijgevoegd waardoor terug sturen heel handig is, Alleen jammer dat de retourkosten zo hoog zijn en deze kosten niet worden gedeeld of net als bij anderen 4,95 kost.

Heren afdeling = super

Ik en mijn man kwamen voor een bruiloft shoppen, mijn man is super geholpen. De verkopers zijn erg vriendelijk, luisterden goed naar wat hij wilde en kwamen met genoeg opties, hij ging super tevreden en geslaagd weg. Daarna heb ik een tijdje op de jonge dames mode rondgelopen, maar ondanks dat er genoeg keuze was, niet geslaagd, omdat ik er zelf niet uitkwam en niet 1 keer ben aangesproken, dat vind ik wel een beetje jammer. Webshop bestelling ging gewoon goed!

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel