Juiste product en maat en snelle levering

Zeer correct

Hele snelle levering. En keurig verpakt. Zal zeker weer bij jullie bestellen. Top.

prettig winkelen

altijd prima geadviseerd

Perfecte service

Snelle levering Goede nette verpakking Retour papieren erbij Top

Helemaal goed, snel geleverd en goede prijzen. Top!

Snelle service fijne website.

Snel en exclusief

Als enige in Nederland had Voorwinden het parfum wat ik wilde hebben. Bestelling was netjes ingepakt en snel verzonden.

Wilde jurk ruilen voor maat kleiner, gebeld, hebben het al weg gehangen en kreeg hem keurig terug gestuurd. Vriendelijke mensen

Top zaak

Top zaak

1 broek is al uitgescheurd bij de zakken.

Levering en sich prima.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

The title says it all;-)

Prijs is in orde!

Alles klopt

Alles gaat altijd naar wens!

Heel goed!

Ik kreeg heel snel en keurig ingepakt mijn bestelling.

Gewoon heel goed, nix om aan te merken

Snel en duidelijk

Altijd goed

Snel, correct, en doen wat ze beloven / zeggen.

Perfecte service

Perfect verpakt, snel in huis!

Voldeed helemaal aan de verwachting

Ik was op zoek naar een paar Falke Airport sokken van een specifieke kleur, die door de fabikant al enige tijd niet meer wordt geleverd. Per toeval kwam ik via het kleurnummer (google) op de site van voorwinden.nl uit, waar ze mijn maat nog op voorraad hadden. Het kleurnummer zat ergens goed verstopt in een sub-schermpje, anders had ik het nooit gevonden. Het bestelproces verliep zoals beschreven en de artikelen zijn netjes geleverd. Alleen is in de orderbevestiging, factuur, maar ook op de website de specifieke kleur nergens vermeld. Wellicht is dat mijn geluk geweest ;)

Het was teleurstellend

Dat wat ik had besteld was snel in huis, maar het artikel was absoluut niet schoon en dat kan niet.

Mijn ervaring is prima. ik heb online een top besteld voor een leuke prijs en die werd snel geleverd.

Zeer goede collectie en website

Eerste keer dat ik heb besteld en perfect gegaan !

Goed producten

Vriendelijke mensen Zijn oplossingsgericht Komen afspraken na

Goede kwaliteit

De kleding was keurig verpakt en de maten waren goed.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel