Altijd service, zowel online als in de winkels

Altijd zeer goede ervaringen met Voorwinden. Kom met name veel in Zwijndrecht. Vriendelijk en klantgericht personeel. Altijd goede service.

Top bedrijf!

Snelle levering een aanrader

Prima en snel geleverd !

Nette en snelle levering

Mooie collectie, meerdere artikelen besteld. Netjes verpakt en snelle levering!

Uitstekende erbaring

Snelle levering van de bestelde producten, netjes verpakt, vlotte afhandeling van retourzending

Super snel bezorgd

Mooie trui gekocht. Voor 12 uur besteld en volgende ochtend in huis. Paste perfect.

Keurig

Keurig verpakt bezorgd!

Snelle levering en mooie jurk

Snel bezorgd, netjes verpakt en goede prijs

Snelle levering,

Snelle levering, goede verpakking, retour beleid prima

Erg blij met mijn winterjas die ik online gekocht heb bij Voorwinden.

Snelle levering. Duidelijke informatie. Prima klantenservice.

mooie kwaliteit en geode service

ik ben vriendelijk geholpen en de keuze is enorm

Ik heb vooraf contact via mail gehad over een artikel die ik wilde bestellen. Mijn mail is vrij snel beantwoord. Helaas heb ik mijn bestelling terug moeten sturen. Het is jammer dat je de kosten van retour zelf moet betalen. De drempel is dan hoger om weer te gaan bestellen voor het geval het weer niet naar je zin is of past.

Snel

Fijne communicatie

Het product dat ik had besteld, bleek toch niet op voorraad. Ik kreeg daar gelijk een mailtje over waarin ook aangegeven werd wanneer het product dan wel verzonden zou worden.

Top winkel!

Je wordt vakkundig geholpen met een persoonlijke benadering!

Mijn ervaring is uitstekend

n.v.t

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

snelle levering, perfect.

prima levering, alles goed gegaan.

Mooie producten en snel geleverd, heel tevreden

Tevreden en snel geleverd

Goede en snelle service

Service en levering waren goed. Alleen jammer dat het artikel niet meer op voorraad hadden waardoor ik maar 1 stuks heb kunnen afnemen.

Het product dat ik besteld had, ontving ik een dag later al in huis. Helaas bleek de maat niet goed en moest ik het terug sturen. De retourzending werd direct weer verwerkt. Heel fijn!

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering, goede communicatie over de levering en alles netjes verpakt.

Zeer snel geleverd

Ik had het zoeken opgegeven en na drie weken googelde ik even en meteen een hit. Daarna zeer snel geleverd. Top service!!

Top winkel

:-)

Prima.

Goede spullen, snelle levering.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel