Snelle service en prachtig verpakt

Je voelt het respect aan de klant door de snelle service en de manier waarop het product wordt verpakt. Heel fijn. Bedankt Voorwinden!

Super snelle reactie van de klantenservice op een zaterdag!

Goed en snel

Mooie aanbieding

Goed en snel

Snel en zorgeloos.

Goede en snelle zorgeloze levering. Wel een beetje veel spam.

Prima, maar jammer dat de prijzen een week later lager zijn.

Prima service. Website wat onoverzichtelijk door en outlet en sale (kan toch gewoon bij elkaar?). De artikelen die ik kocht zag ik een week later alweer goedkoper op de website. Dat is wel jammer.

Uitstekende dienstverlening

Duidelijke en stipte communicatie.

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.

zeer goed

Short besteld maar was niet goed dus retour gestuurd. De volgende dag had ik al bericht dat het retour ontvangen was en het geld overgemaakt. Zeer tevreden.

Very goog

Very good

Makkelijk toegankelijke website

De bestelling wordt snel geleverd

Overzichtelijk en duidelijke website, snelle levering

Alles wat ik gekocht heb bij Voorwinden is va. Goede kwaliteit geweest en de pasvorm ook in orde. Het word ook netjes afgeleverd.

Goed en op tijd geleverd

Keurig en snel

In tegenstelling tot paar jaar terug staat nieuwe collectie nu wel snel op de site. Het versturen gaat snel en keurig.

Mooie producten en goede service

Overzichtelijke webshop, mooie producten, duidelijk bestelproces, snelle verzending, producten netjes verpakt en snelle verwerking retourzendingen.

Heerlijk shoppen

De webshop biedt een heerlijk mooi assortiment aan kleding en bijbehorende producten.Mooie afbeeldingen en style suggesties.

Makkelijk, goed en snel.

Mooie kleding, snelle service, top!

Mooie, kwalitatief fijne kleding en supersnel geleverd

Zondag besteld dinsdag binnen 1 item te vroot gelijk geretourneerd donderdag weer bijnen Fantastisch

De keuze is reuze in mooie merken.

prima ervaring

Snelle levering. Netjes verpakt. Helaas product moeten terugsturen (paste niet) duidelijke retour sticker etc. erbij.

Fijne winkel

Mooie merken en fijn om hier online te winkelen. Bestelling wordt supersnel en netjes verzonden. Ook een retour wordt netjes verwerkt.

Fijne webwinkel

Snelle en goede verzending, leuke producten en goed verpakt !

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel