Goed verzorgd

Op tijd opgehaald, hing klaar voor mij. Vriendelijke bediening

Prima !

geen overbodige mails, snelle en correctie reactie’s Kortweg zeer prettig om te winkelen.

Prima geregeld

Snelle levering, product zoals hij hoort te zijn. Kortom niks op aan te merken.

Het gehele bestelproces inclusief de levering is uitstekend verlopen. Het aangekochte product was op voorraad en werd meteen verzonden. De zendig is zonder problemen afgelerd. Uitstekende serive.

Mooie artikelen, snelle levering!

Prachtige skischoenen besteld. Helaas te smal. Retourneren duurde (door postNL) wat langer maar zeer vriendelijk bij de klantenservice. Top

Alles gaat snel en netjes

Ik had veel online gekocht waarbij uiteindelijk 3 dingen zaten die ik retour deed. Zelfs 1 artikel in sale. Retour zenden gaat zo makkelijk in zelfde doos met adreslabel die erbij zat. Binnen paar dagen geld terug. Maar eigenlijk zijn alle artikelen altijd goed die ik bestel de maat op de site klopt ook echt. Grote collectie echt leuk om online te shoppen bij Voorwinden.

Weer een pareltje

Weer een prachtig mooi pareltje gescoord van een trui. Altijd mooie kleding en snelle levering. Maat valt wel aan de kleine kant wat vooraf wist dus een maatje groter besteld.

Goed en snel.

De bestelling is snel bezorgd.

Snel en goed

Snelle levering van het artikel

Perfect en snel geleverd

Pakketje mooi ingepakt en snel geleverd

Mooie kwalitatieve kleding.

Prettige communicatie indien iets niet op voorraad, maar meestal klopt het wel. Al jaren trouwe klant. Assortiment is heel groot zowel voor dames als voor heren.

Helaas was de ski jas te klein maar een perfecte afhandeling bij het retourneren.

Waarde voor het geld

Echt een goede deal gescoord met mijn Mizuno sneakers. Snel geleverd en geen gedoe. Tevreden.

Erg tevreden over de bestelde producten en snelle levering

Erg tevreden over de bestelde producten en snelle levering!

Snelle verzending. Retourneren geen probleem en makkelijk

Prima ervaring

Goeie service

Ik was tevreden met Voorwinden, snelle levering en goeie kwaliteit.

perfect verzorgd

perfect verzorgd

Prima geregeld

De bestelling werd keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Altijd Top !

Ik gebruik de online service van Voorwinden altaren en is altijd top mede vanwege goede zoekfilters

Snelle levering en heel netjes verpakt

Mijn bestelling is heel snel geleverd en keurig verpakt verstuurd

Helaas niet de goede kleur…

De broek is niet goed en ik wil hem retourneren. Waar moet ik hem afgeven? Staat nergens op. Wel retour formulier, maar geen barcode Hoe kan ik dat doen?

Prima assortiment, snelle levering, duidelijke communicatie

Site is redelijk benaderbaar. Artikelen makkelijk te vinden. Ttv bestelling waren mijn artikelen op voorraad, helaas daarna niet meer in mijn maat…

Mooie producten, goed verpakt.

Mijn bestelling geplaatst, ben goed op de hoogte gehouden van de levering. Zat in een mooie doos ingepakt. 1-tip.. mag sneller geleverd worden.

Goede service, netjes verpakt.

Een winkel om trots op te zijn voor ieder wat.

Snelle levering en heel mooi ingepakt

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel