Snel en correct

Snel en correct

Kwaliteit

Mooie trui. Kwaliteit goed. Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

goede service

goede service, ook als een product niet goed is

goede snelle levering

product als omschreven en snel geleverd.. niks op aan te merken.

Prettig

Super producten en super service

Bij Voorwinden staat kwaliteit voorop. Mijn opa kon er terecht voor een privé afspraak met assistentie en ik shop er de hipste merken. Service staat bovenaan en de keuze is groot en divers.

Fijn dat je nog zo kan winkelen in deze moeilijke tijd .

Afhandeling prima

Topervaring

Snelle verzending , zeer snelle terugstorting bedrag indien retour . zeer professioneel .

Een puntje van aandacht

Vindt het wel vreemd, dat bij retour sturen van het product ik zelf de verzend kosten moet betalen. Ik ga voortaan wel zelf naar de winkel.

zoals altijd super service

Snel en vriendelijk

Bestelling, levering en communicatie zijn perfect.

Na een bestelling werd het product snel geleverd en was alles duidelijk. Bij retourneren van artikelen is de communicatie erg snel, hierdoor erg prettig.

snelle levering, goed prijs.

de website is overzichtelijk, ik vond er een paar mooie schoenen die zijn de volgende dag geleverd. en dat voor een scherpe prijs.

Snel

Snelle levering en snelle terug betaling.

Uitstekende ervaring met webshop bestelling

Ik heb een aantal artikelen besteld in de webshop en deze de volgende dag al kunnen afhalen. Een artikel beviel niet, want geen juiste pasvorm en heb ik de volgende dag teruggebracht. Dezelfde dag nog kreeg ik per e-mail een bevestiging van ontvangst van deze retourzending onder de vermelding dat binnen enkele dagen het geld zou worden teruggestort op de rekening waarvan het was afgeschreven. Het bedrag was binnen 3 dagen bijgeschreven.

snel, perfect

snel, perfect

Gewoon goed

Alles keurig verpakt, en op tijd geleverd. Tevens met goede retour mogelijkheden

komt beloftes na

correct en netjes

Netjes, op tijd en kwalitatief goed.

Altijd op tijd en zeer behulpzaam mocht iets niet passen.

Snel makkelijk

Snel geleverd !

Goed product

Snelle bezorging, goede prijs / kwaliteit

Snelle bezorging, goede prijs / kwaliteit

altijd goed

mooie kleding netjes en verzocht ingepakt en snel geleverd

Snelle levering, gunstig geprijsd

Aankoop gunstig geprijsd en snel geleverd met een leuke attentie.

Mooi assortiment, snel geleverd!

Goede service en ruim assortiment! Snelle levering.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel