Supersnelle en goede service!

Mijn bestelling is heel snel bezorgd en helemaal geen gezeik ermee!

Goede klantenservice, met kennis van zaken.

Vlotte aflevering, goed verpakt. Wanneer niet goed kun je het art. ook bij de winkel terug brengen.

Mooi product, geretourneerd vanwege kleur die niet overeenkwam met de foto

Helaas de pantalon moeten retourneren omdat de kleur erg anders was dat op de foto. Jammer, want de pantalon zat wel lekker... Desondanks Goed verpakt en snel bezorgd.

Mijn product lijkt tweede hands

Ik heb een cadeau gekocht voor mijn man zijn verjaardag. Maar zodra ik het plastic er af haalde om het in te kunnen gaan pakken zag ik al ernstige schade zitten. Boven in de doos zaten heel veel gaatjes, de doos was aan alle kanten verouderd en met schade. Toen dacht ik nog als de schaatsen verder oke zijn dan is het geen probleem maar toen ik de doos opende zat het folie wat normaal om de schaatsen zit er niet omheen maar lag op de bodem van de doos en zelfs daar zat een scheur in. De schaatsen lagen tegen elkaar aan met de gespen en de veters geopend. Ze zag ook zekere gebruikers sporen op de schaatsen kleine krasjes en vegen op de schaats schoen en op het ijzer. Ik heb gelijk gebeld en de mevrouw vertelde mij dat ik moest mailen met de foto’s erbij en dat ze dan zo snel mogelijk dit zouden behandelen. Aangezien het voor een verjaardag is moest t ook snel gebeuren. Gelijk een mail gestuurd, zijn nu een week later en ontvang alleen deze mail om feedback te geven een geen antwoord op mijn probleem.

Heerlijk online shoppen voor je favoriete item! En ja hoor...voorwinden heeft het!!

Heerlijk online shoppen voor je favoriete item! En jahoor voorwinden heeft het!!

Top gekregen , na 1x dragen scheur , moest maar terug sturen zou die wel gemaakt worden

Nooit weer dus

Keurig verzorgd

Was onze 1e bestelling

Overzichtelijke site, breed aanbod, super snelle levering en mooi verpakt

Overzichtelijke site, breed aanbod, snelle service en mooi verpakt

Gewoon goed ,netjes verpakt

Wederom zo goed geholpen door Linda.

Nette verzending, was allemaal goed

Mijn ervaring in het totaal was goed. Alleen mijn schoenen die ik besteld had waren een halve maat te groot, dus terugsturen , waarbij de verzendkosten voor mezelf waren.dat was erg jammer van nijn 7,50 . Hierdoor ga ik niet meer bij Voorwinden bestellen.

Hele goede service !!

Snelle levering Kado kaart leuk ingepakt

Prachtige jas snel geleverd! Top

Zo zouden alle webshops moeten zijn!

Goede service, snelle levering. Een bedrijf waar echte mensen werken met verstand van zaken en een dienstverlenende houding. Efficiënt en accuraat.

Voorwinden staat aan de top.

Snelle verzending van het product. Ruilen van maat gaat vlot, uitbetaling Zeer snel.

heel goed

Snelle levering en retouren worden ook snel terugbetaald

Fantastische zaak met een geweldige collectie

Shoppen bij Voorwinden is een groot feest. Van kleding, tassen, sieraden, schoenen tot aan brillen. Heb je de juiste outfit gevonden, kun je doorlopen naar Van den Assem, en ook nog je haar laten doen bij de kapper. Mooie lingerie uitzoeken, en dit alles in één zaak. Voor mij is dit unieke ervaring!

klantvriendelijk

Erg blij met mijn nieuwe jas, mooi, verzorgd verpakt, goede communicatie met winkel. Kom zeker terug.

Toppie!

Goede communicatie, snelle levering, alles gewoon heel goed; top!!

Top! Snelle service, goede prijs.

Onze jas kwam netjes verpakt en op tijd aan. De prijs was ook voordeliger dan elders. Top service!

Goed en betrouwbaar

Betrouwbare winkel, goede leveringsinfo

Uitstekend geregeld met de verzending.

Bestellen verliep soepel en direct ontvangen

Het bestellen op de site ging heel simpel en zelfs in deze drukke decembermaand was mijn bestelling er binnen 1 werkdag

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel