Plezierig

Ging in eerste instantie online niet,maar na één telefoongesprek met een prettige dame kon ik na een half uur inloggen en kon ik mijn bestelling doorgeven. Geweldige rok erg blij mee.

Uitstekende service

Levering was snel

Vlotte service!

De bestelling stond de volgende dag al klaar en van enkele geretourneerde artikelen werd het bedrag vlot teruggestort.

Niets ontvangen top op heden

Ik heb tot op heden mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. In de track en tracé staat hetzelfde bij post.nl namelijk zending nog niet ontvangen.

Product voldoet totaal niet

Ik heb maat 38 en een normale voet, nooit problemen met schoenen. Ik had enkelboots van SoJamie besteld voor 189 euro maar ik kreeg mijn voet er niet eens in, zo smal was de schacht. Behalve de teleurstelling bleek retourneren niet gratis! Wat een afknapper. De levering ging wel snel en ook het geld stond weer snel op mijn rekening.

1x online besteld

Waardeloos.heb na ruim 1 week nog geen bestelling ontvangen. 2x al gebeld,met het antwoord dat het bij post.nl ligt. Ik vind niet dat ze hun best doen waar mijn bestelling blijft. Als nu aankomende week mijn bestelling nog niet binnen is,wil ik mijn geld terug

Heb nog niks ontvangen

Op blackfriday besteld, nog niks binnen

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen (na 1,5 week)

Geen idee!

Pakje zou een week geleden verzonden zijn maar ik heb nog steeds niets ontvangen.

Mooie (merk) kleding, ruime keuze in alle prijsklassen, overzichtelijke site, prettig en snel gecommuniceerd door de klantenservice.

Snelle en goede service!

Snel en goed!

Binnen paar dagen (duurde wat langer ivm decemberdrukte) werd mooie jas bezorgd.

Super snelle service en prachtig ingepakt!

Super snelle service en prachtig ingepakt!

Mooi en warm kerstcadeau

Sjaal is mooi verpakt en werd snel bezorgd.

adequaat en professioneel

snel, vriendelijk en attent bejegend

Klein maar een hele leuke uitstraling!

Een Giftcard gekocht om weg te geven. Kreeg deze binnen en een heel erg leuk verpakt doosje met testertjes er omheen!

geweldig

goed product nette prijs, snelle levering

Top en snel

Bestellen snelle levering geen gezeur doen wat ze zeggen

Perfecte service

Keurig op de hoogte gehouden over de bestelling. Ondanks de december drukte snel bezorgd.

Snelle levering en artikel goed

Het was een snelle levering en artikel was naar behoren

Snelle levering, prima producten.

Mooie items die heel snel en netjes geleverd zijn.

Top!!!

Pull werd snel geleverd en was mooi verpakt! In 1 woord top!

Niet zo goed

Het artikel viel erg groot. De retourkosten zijn voor de klant. Kort na de bestelling ontving ik een kortingsbon voor 20% korting.

Fijn geholpen per telefoon en de andere dag thuis

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel