Mooie mode en goede service!

Heel goed!

Mijn bestelling in de winkel gepast. Hartelijk personeel en goed geholpen.

Snelle levering en item exact zoals op de foto.

Mooie kleding en merken

Mooie producten en snelle levering!

Mooie website met mooie producten. Na bestellen de volgende dag geleverd, top!

Snelle levering, mooie jas

Snel geleverd, netjes verpakt en mooie jas.

Snelle levering, goed en netjes verpakt. Prima webshop.

Het lukte niet om een verouderde cadeaukaart te verzilveren via de website. Ik heb netjes de waarde na ontvangst van mijn bestelling op mijn rekening terug gestort gekregen.

Prettig

Goed aanbod, snelle levering. Netjes verpakt. Kleding als omschreven

Perfecte service

Goed professioneel correct

Zie hierboven

Supersnelle en correcte levering

Gemakkelijke bestelling op de website en heel snelle afhandeling en levering. Aanrader.

Fijne jas, zit als gegoten

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de snelheid waarmee de bestelling kwam en netjes verpakt.

Snelle en gratis levering

Overzichtelijke website, snelle levering

snel - product zoals beloofd

Mooie jurk precies zoals op het plaatje en snel geleverd.

Supersnelle levering

Op donderdagnamiddag bestelling geplaatst. Vrijdag al geleverd. Goed verpakt. Ben heel tevreden over de service.

Prettig

Aanvankelijk kon ik datgene wat ik zocht niet online vinden. Mijn vraag naar de service werd prettig en snel beantwoord.

Snelle bezorging

Snelle nette bezorging. Helaas was het kledingstuk te klein. En weer snelle afhandeling en geld terug gestort

Super vlotte bestelling plaatsen en levering

Super vlotte bestelling plaatsen en levering

Verkeerd maatadvies

Ik heb voorafgaand maatadvies gevraagd. Twee maten te groot. Kost 7 euro terugzenden. Dat had gezien het verkeerde advies gecompenseerd kunnen worden

Je hebt je product snel

Wat ik slecht vind is dat je tiom 7 euro port moet betalen voor het terugsturen van een niet passend product. Ik koop hier nooit meer iets!

Iets teruggestuurd uit de webshop. Top afhandeling.

zeer positief

zeer behulpzaam ,deskundig en men geeft je het klant is KONING gevoel !!!

Prachtige collectie en snelle levering

Altijd wat te vinden by Voorwinden!

Ruime keuze

De website is overzichtelijk en duidelijk online bestellen loopt soepel. De winkel is mooi van opzet en de mogelijkheden uitzonderlijk . Wat research vooraf op de website maakt gericht winkelen mogelijk , want het assortiment is uitgebreid

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel