Snelle service, jammer dat de retournering voor eigen kosten is

Zeer snelle service. Jammer dat de retournering voor eigen kosten zijn.

Goede website, zeer snel geleverd

Goede website met uitgebreide informatie, snel geleverd, netjes verpakt

Goede snelle service

Snelle bezorging, goed verpakt, mooie site. Mag wel duidelijker vermeld worden de artikelen.

Snel geleverd, netjes verpakt

Helaas was de jas niet mijn ding, de retour afhandeling was snel afgehandeld.

Correct

Snelle en nette levering

Snel verzonden! Mooie winkel!

Ik kocht een blouse online. De blouse werd snel geleverd. Helaas was het niet de juiste maat en kleur. Daarom ging de blouse retour. Ik had binnen 4 dagen mijn geld weer op de rekening staan. Ik heb wel retourkosten betaald.

snel en netjes

Gewoon goed

Gekocht, betaald en geleverd

Snelle service!

Goed snel en verzorgd

Bij een verkeerder levering een prima service!

Snelle levering. Alleen zat er een verkeerd kaartje aan de broek. Dit werd netjes en snel opgelost en inmiddels de juiste broek ontvangen. Vriendelijk medewerkers. Gericht op service. Fijn.

Geweldige jas!

Super mooie jas, mooie kleur. Ook blij met de fijne, snelle levering!

Mooie collectie, bestelling voorspoedig

Erg mooie collectie, fijne site. Bestel en bezorgproces helemaal zoals het hoort!

Snelle goede service Prima kwaliteit

Heel erg tevreden

Voordat ik een online bestelling ging doen heb ik eerst even gebeld.Ze waren heel behulpzaam met advies en checken of de goede maat nog op voorraad was. Snelle verzending , netjes verpakt . Artikel voldeed aan de verwachtingen en paste perfect . Kortom hele goede ervaring !

Nvt

Goede winkel, snelle levering en keurig verpakt.

Prima afgehandeld

Positief

Ik had mijn bestelling geplaatst en het was binnen drie dagen binnen en ik was tevreden met mijn bestelling en mij was ervaring is positief bij voorwinden

Perfect.

Broek besteld en ik meen 2 dgn later in huis. Zo fijn dat je niet 5 werkdagen hoeft te wachten. Omdat de broek past heb ik geen ervaring met retourneren. Of dit kosteloos is of niet en hoe snel je je geld weer op de rekening hebt. Maar de bestelling en afhandeling was heel goed.

Super service

Ik wilde een bepaalde jas, er stond geen foto van het artikel dus heb ik gebeld. De mevrouw met wie ik had gesproken heeft m apart gehangen en ik heb de juiste jas gekregen Super fantastisch Dank team Voorwinden

Geweldige winkel veel keuze

Ik ervaar het als een uitje!

Topzaak. Je slaagt altijd.

Goede service. Je wordt goed geholpen mits er stylisten / verkopers voldoende zijn.

Fijne winkel om te shoppen, ook online De keuze is reuze. Ik kom er graag

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel