Goede kwaliteit

Vlotte levering, mooi product.

Prima online shoppen bij Voorwinden

Goede collectie, makkelijk bestelproces en snelle levering....

snelle levering,kleur komt goed overeen met afbeelding

zie regel hierboven

Mooie top snel geleverd!

Prima service. Snel en mooi verpakt.

Jammer dat ik mijn bestelling moest retourneren en dat ik daar 4,50 Euro voor moest betalen.

Beetje jammer….

Product besteld, maar toch niet op voorraad…

Altijd goed

Snelle levering en de kleding is netjes ingepakt

Snel en keurig afgeleverd

Snelle correcte levering

Snelle levering. Maat van het product was te groot. Terugbetaling verliep heel vlot. Ik raad deze webshop aan.

Super, snelle levering, goede service

Betalen altijd netjes op tijd het retour bedrag terug Snelle levering

Levert snel en product voldoet aan de verwachtingen.

Levert snel en product voldoet aan de verwachtingen.

geweldig

Vriendelijk, proffesioneel TOP

Keurige service

Gewoon keurig

Na het bestellen van schoenen bleek dat een maat schoenen verschillende afmetingen te hebben. Hier kon Voorwinden niets aan doen, alleen de leverancier. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en de leveringskosten en verzendkosten werden direct terug gestort. Top. Zeer goede afhandeling van het probleem.

Mooie uitgebreide collectie met vele mooie merken. Enige tip als het haalbaar is om erbij te vermelden hoe een bepaald merk qua maat uitvalt

Mijn bestelling werd super snel geleverd. Ook de keuze aan kledingmerken is ruim. En de site is prettig om op te shoppen

Snelle correcte levering

Alles is naar wens verlopen

Zowel bestelling, levering, retourzending en terugstorten aankoopbedrag netjes en alles volgens afspraak

Service uitstekend . Snel en goede kwaliteit

Voor het eerst maakt ik kennis met Voorwinden . Nooit van gehoord , maar zo goed bevallen uitstekende service en snel . Retour sturen was vanwege de verkeerde maat( door mij opgegeven) geen probleem En het geld stond zo weer op mijn rekening . Kijk uit naar de volgende zending .

Online of rechtstreeks in de winkel, maakt niet uit, service is áltijd perfect !!!

Goede ervaring

Snelle levering en mooie kleding. Helaas paste mijn bestelling niet goed, dus heb ik hem in de winkel teruggebracht. Binnen 2 dgn stond het retourgeld weer op mijn rekening.

Heel fijne webshop

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, snelle levering en supersnelle terugbetaling van de retourzending

Bestellen, reactie en ontvangen

Prima te bestellen bij Voorwinden, nette communicatie en snelle levering.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel