Zeer prettih

Topservice, maar duur retourbeleid

Het is echt een topwinkel, maar het retourbeleid is echt te prijzig. Ik had schoenen gekocht die veel te klein bleken ondanks mijn reguliere maat. Dan moeten ze terug en ben je opeens 7 euro lichter. Als het er nou bij had gestaan dat de schoen erg klein viel, had ik er rekening mee kunnen houden.

Wij zijn zeer tevreden

Prima ga zo door

Snel je kleding in huis.

Ene dag besteld en de volgende dag in huis.

Prima service en snel geleverd.

Mooie website voor online te bestellen.

Goede levering en snel. Mooie spullen. Goed verpakt.

Goede levering en snel. Mooie spullen. Goed verpakt.

Super snelle en accurate service

Ik had mijn adres niet goed doorgegeven waardoor mijn sportschoenen weer retour waren gestuurd. Volgende dag gebeld en door doortastend handelen van de werknemer had ik mijn schoenen alsnog de dag daarna in huis. Top!!

Goed en snel en goed verpakt verzonden

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service

Netjes verpakt snel ontvangen!

Supersnelle levering en snelle retourverwerking!

Duidelijke website, snelle levering en retourneren gaat ook heel vlot. Ben er tevreden over en zou er weer zo bestellen. Enige kleine puntje is dat er geen Klarna of Afterpay als betaalmogelijkheid aangeboden wordt. Verder niets op aan te merken!

A+++

snelle levering, prijs/kwaliteit A+++

Vlot het bestelde ontvangen en snel mijn geld teruggekregen

Keurig ingepakt, op tijd verzonden en netjes een sample erbij

Hoewel de webshop misschien niet zo modern is als die van de grote concurrenten werkt die wel top en is de service goed. Ook gewoon netjes contact via whatsapp.

Topwinkel met goede kwaliteit

Eerst in winkel geweest en toen ook blind besteld. Super winkel!

Kwaliteit en klantgerichtheid gaan hier hand in hand.

Online bestelling snel verwerkt en geleverd

Online bestelling eenvoudig en snelle levering met goede kwaliteit

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Goede collectie service kan beter

Hoewel ik het concept van Voorwinden geweldig vind, is het afgelopen half jaar drie keer voor gekomen dat ik een bestelling heb geplaatst, heb betaald en dan een paar dagen later per mail te horen krijg dat het artikel niet op voorraad is. Dat kan een keer gebeuren maar drie keer in 5 maanden jaar tijd is veel. Om die reden zou ik online bestellen niet aanbevelen. De service in de winkel is uitstekend.

Fantastisch. Snelle service en prachtig product.

Snelle service en prima communicatie. Prachtig product.

Goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie en vlotte retourafhandeling

Mooie producten, goede dienstverlening en vlotte levering.

Super goed in orde!

Snel besteld, snel bezorgd!

Supersnelle levering

Aan te bevelen

Nog nooit echte problemen gehad.

Zeer tevreden.

Snelle levering, mooi en goed verpakt, goede kwaliteit. Zou er zeker weer bestellen.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel