Ik ben een zeer tevreden klant!!

Stuur een mailtje voor hoeveel cm de taille is krijg zeer snel reactie terug echt een TOPPER!

Zeer tevreden over het product en de snelle verzending

Toevallig via internet kennis verkregen van dit product en deze leverancier. Product meteen besteld, meteen een bevestigingsmail ontvangen en binnen en het artikel is binnen twee dagen bezorgd.

Prima verzorgd en vlotte levering!

Zie boven

prima service, snel bezorgt

zeer tevreden! goed product

Snelle levering en artikel voor een mooie prijs

Ik heb al vaker via de website van Voorwinden besteld en heb de artikelen altijd voor een mooie prijs kunnen kopen. Levering altijd heel snel en mooi ingepakt. Ook een keer contact met de klantenservice gehad en dat viel ook heel erg mee!

Super service, snel en goed!

Leuk jurkje van NIKKIE besteld, was de volgende dag meteen in huis. Kwam ook in een leuke verpakking.

OK

Te dure verzendkosten

Voor het eerst bij jullie besteld . Vlotte levering en snel mijn geld weer terug. Groot nadeel zijn de verzendkosten voor retour. Met de bezorgkosten meegerekend ben ik in totaal bijna €10 kwijt en heb ik geen product, daar er ook geen grotere maat meer verkrijgbaar was. Reden voor mij om niet meer bij jullie te bestellen.

Uitstekende winkel

Zeer prettig

Goed en snel afgehandeld

De duurste retour.

Helaas was de broek niet naar wens en moest retour. Kosten 7,95€ Niet erg duidelijk op site. Dit was eens maar niet meer.

Snel bezorgd .

Goede service en goede kwaliteit!

Precies wat ik zocht !

Prima en snel!

Bestelling netjes en snel bezorgd. Ook klantenservice erg behulpzaam en vriendelijk! Prima

Een mooie website. Met een geweldig aanbod

Ik ben zeer blij met Voorwinde. Het is dicht bij huis en hebben een mooi assortiment

Perfecte levering en een hele goede korting. Ik ben heel blij met mijn aankoop bij jullie!

Mijn verzonden pakketje was zoek.

Voorwinden maakte er direct werk van. Nam contact op met Postnl. Kreeg ook mijn geld terug gestort. Ik was blij met alle hulp.

Snel geleverd en mooi verpakt. Met attent kaartje!

Super ervaring

Super ervaring, goede prijs, snelle verzending en ook nog eens heel mooi verpakt. Was voor mij de eerste keer, en wss niet de laatste

Voorwindentoppertje

Veel keuze, en fijn snel geleverd.

Snelle verzending, goede service

Veel keus op de webshop, goede prijzen en snelle verzending als je een bestelling plaatst.

Perfecte en snelle levering, top!

Jammer

Maat schoenen nt marktconform, daarom retour, wat nu op 7euro kosten komt.

Snelle levering. Goed verpakt.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel