Niet gelukkig

Ik ben niet gelukkig over het feit dat ik 7,25 verzendkosten moet betalen als ik iets terug stuur

Goed verzorgd

Ben zeer tevreden

Snelle levering.iers besteld en terug gestuurd binnen 3dagen geld terug gestort.

Goede webshop en snelle levering!

Goed!

Prima komt afspraken na !!!

Ervaring is prima pakketje binnen zoals afgesproken. Zo hoort het !!!

Fijne ervaring

Mooie spullen,snelle bezorging en netjes ingepakt.

Perfect.

De opvolging en contacten met de backoffice verliep vlot (vooral de vraag om de verzending te verplaatsen naar latere datum , wegens vakantieperiode) . Jammer dat het ontvangen hemd blijkbaar een model was met extra lange mouwen. ( > 70 cm ) Volledige productinformatie op de website is wellicht nog een werkpunt.

Geweldig geholpen en super goed geadviseerd, zoals altijd

Leuk rok!

Zit erg lekker staat heel leuk maat is goed

Heel prettig

Goede service mooie/ goede kleding

Snelle service zorgvuldig verpakt snel geld terug bij retourneren .

Zowel kledingstuk als bezorging perfect

Goed.

Had twee art. Een terug gestuurd, waar de porto kosten voor mijn kosten waren. Dit ben ik niet gewend nog nooit gehad. Dus ik koop niets meer bij jullie, ik zoek wel andere goede bedrijven waar dat niet is.

prima!

Vlot bezorgd.

Mooie merk kleding en snel geleverd

Mooie merk kleding en snel geleverd. In de winkel wordt je ook goed geholpen door vriendelijk personeel.

Een snelle levering van leuke producten voor een goede prijs, ik ben erg tevreden.

geen verzendkosten retour

idem

Goede snelle levering

Snelle en goed verpakte goederen…

Super service!

In de winkel en online altijd super service

Heel snel verzonden!

Retour ook heel snel verwerkt

Zeer correcte online winkelervaring!

Mijn bestelling is zeer correct behandeld, en ook de retour is vlekkeloos geregeld. Zeer fijne winkelervaring!

Snel, netjes, met zorg

Snelle levering, met zorg verpakt Goed advies mbt de maat!

Teleurgesteld

Ik ging een artikel retouren. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk snauwde de dame (outlet winkel) tegen mij dat ik niet naar de boven etage mag gaan ( niet eens mijn intentie, want dat is wat ik heb doorgekregen van haar collega van de andere winkel. Ik heb ruim €300 uitgegeven en dit is niet de service die ik verwacht heb. Eigenlijk maakt het het niet of hoeveel je uitgeeft. Service moet altijd goed zijn ongeacht de bezetting.

Duurt te lang

Moment van bestellen tot bezorgen duurt te lang.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel