Heel erg prettige ervaring!

Ik word eigenlijk altijd prettig geholpen! 1 x in al die jaren niet en dat is niets! Persoonlijke assistentie vond ik nooit nodig, maar nu wel!

Dik voor elkaar!

Overzichtelijke site. Goed verpakt, snel verzonden. Ik kan geen minpunten bedenken.

Order proces kan nog iets klantvriendelijker maar voor de rest zeer tevreden

Eenvoudig bestellen via de website, snelle levering. Minpuntje, dus geen 10 maar een 8, is het feit dat van het golfmerk Par69 niet een rumere lijn met verschillende maten in voorraad is. Dit geldt overigens voor vele websites die Par69 verkopen. Ik denk vanwege de prijs en dito afname. Maar toch jammer.

Een hele fijne winkel met fijn personeel

Werd heel goed geholpen en personeel is heel vriendelijk en niet opdringerig. Top!

Prima ervaring

Prima aan te raden!

Onlangs een broek bij hen besteld. Helaas bleek deze te groot. Vervolgens teruggestuurd en direct de volgende dag al bericht waarin werd vermeld dat ik het geld binnen enkele dagen op mijn rekening tegemoet kon zien. Zeer zorgvuldige en snelle afhandeling dus. Netjes!

Very good

My clothes was shipped very fast, already next day I had it at home. Price including shipping was my cheaper than in another shop without shipping. So I totally recommend!

Snel en efficiënt

Snelle levering en ook het geld terug van de retourzending!!

Ik ga hier zeker vaker iets bestellen wat betreft kwaliteit en service

Terugsturen op eigen kosten beetje jammer

Broek kostte 40 euro. Viel tegen. Terugsturen op eigen kosten. Dus voor mij betekent dat: nooit meer via deze webshop.

Plus en min…

Positief was de snelle bezorging, negatief vond ik dat ik het idee had met retoursticker gratis te kunnen retourneren maar dat dit niet het geval was.

Altijd goed geholpen

Online bestellen en afhalen gaat heel makkelijk. In de winkel wordt men altijd vriendelijk geholpen. Vooral het personeel van de lingerie en kledingafdeling op de 1e etage zijn heel behulpzaam en vriendelijk.

Snelle levering goede service

Snelle levering en goede service, zal zeker vaker bestellen bij jullie

Pakket is snel verzonden in prima verpakking.

Groot assortiment, leuke kleren, snelle verzending, mooi ingepakt en makkelijk retourneren.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Mooi artikel snelle levering!

super snel geleverd artikel is precies als plaatje en beschreven heel blij mee

Goede service, goed product

Goede service, goed product

Ruime keus op de website

Bestelling werd snel verzonden. Helaas retour,maar ook dit werd keurig en snel afgehandeld! Bedrag stond na 3 dagen weer op mijn rekening!

Snel & goed. Product was vlgs verwachting

Snel & goed. Product was vlgs verwachting

uitstekende service

Snelle levering, goede verpakking, goed gevoel erbij

De bestelling was er snel. Maar vind het niet netjes dat je voor retourneren moet betalen als je zo'n grote winkel hebt.

Goed werkende site en snelle levering. Wel heeft het ontvangen overhemd een paar lange uithangende draden die niet (goed) afgehecht zijn. Mijn vrouw is handig met dit soort onvolkomenheden dus in die zin geen probleem. Maar eigenlijk vind ik dat een overhemd gewoon 100% in orde moet zijn wanneer deze wordt verzonden.

Vlotte levering en zelfs op zaterdag

Ik zou de post NL afhaal punten in België van de website haken als jullie er niet mee samenwerken,

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel