Goede snelle levering

Feestelijk ingepakt

De cadeaubon werd op tijd bezorgd en was feestelijk ingepakt. Mooi cadeau om te geven.

Bestelde artikel bleek toch niet op voorraad te zijn, heel jammer

Bestelde artikel was toch niet op voorraad, helaas, aankoopbedrag na 3 dagen weer teruggestort.

prima eindelijk klassse kleding weer op het web

prachtige jurk besteld klasse slankafkledend mooie stof

Zowel verzending als retourverzending (schoenen helaas retour want te krap) is snel en vlekkeloos verlopen.

Ben niet wild enthousiast over mijn bestelling

Bestelling gedaan, geen track en trace code of iets dergelijks. Stond dat het de volgende dag in huis was, dit was niet het geval. De maat was niet goed, moest het terugsturen. Zelf de verzendkosten betalen…. En wederom geen track en trace. Zou hier niet snel weer iets bestellen.

Mooie artikelen, prettige service!

Mooie artikelen, prettige service!

Mooi jurkje, Goed afgewerkt

Vlotte levering. Keurig verpakt. Helemaal tevreden

Snel en netjes verpakt

Overzichtelijke website, klantvriendelijk, snelle service

Snel en zeker.

Snelle en zekere levering. Graag volgende keer weer.

Duidelijke info en gemakkelijke website.

Snelle service. Had verzoek om een product in te pakken omdat ik dit kado wilde geven. Kreeg meteen een mailtje terug dat het was geregeld. Top!

Middelmatig

Eerst moest ik een aantal dagen wachten op mijn pakket. Dat geeft op zich niet maar ik kreeg de volgende dag al een track and trace code terwijl het pakket pas 3 of 4 dagen later bij Post NL bekend was. Bij het terugsturen moest ik €7 betalen bij Post NL voor de niet passende items. Kan dat niet met een antwoord nummer?

Zeer snel geleverd..

Al sinds 1976 klant……

Elk seizoen weer anders en mooi! Misschien ietsje meer keus voor 60+

Zeer prettig

Mijn bestelling werd zelfs eerder geleverd dan was aangegeven: een prettige verassing! Product was perfect en heel scherp geprijst

Snel geleverd en netjes verpakt!

Goed!

Snelle bezorging, netjes ingepakt, mooie site!

snelle verzending, netjes verpakt

fijne winkel, veel keuze. zending werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. Jammer dat het niet gratis verzenden is

Alles verloopt perfect.

Eerlijk, snel, betrouwbaar en mooie kleding

De website is gebruiksvriendelijk. Ze hebben een uitgebreid assortiment van mooie en stijlvolle kleding in diverse prijsklassen. Daarnaast leveren ze snel en hebben ze een uitstekende service!

Snelle levering en alles keurig verpakt

Heel goed.

Pakketje snel en keurig ontvangen.

Snelle en nette levering.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel