Ik ben zeer tevreden.

Wij zijn al jarenlang klant bij Voorwinden en dat zegt toch genoeg.Bij winkelbezoek zijn ze zeer klantvriendelijk,behulpzaam.niet opdringerig en eerlijk.Je hebt ook de vrijheid om in alle rust de collectie te bekijken.Je kunt er voor alles terecht zowel voor dames als voor heren. Ook online hebben we een prettige ervaring: snelle levering.keurig en behoedzaam verpakt.Bij vragen kun je terecht bij de klantenservice. Kortom:FANTASTISCH

Redelijk kan altijd beter

Prima ervaring Misschien zou de levering iets sneller kunnen? En ik heb ooit iets terug moeten sturen omdat het veel te klein was In de corona tijd dat ook alle postkantoren dicht zijn Koste mij 8 euro dat vind ik jammer dat het niet gratis retour is Nu bestel ik alleen maar merken dat ik weet dat het past

Snelle en correcte levering

Snelle levering, niks op aan te merken. Mooie verpakking

Super fijne zaak

Ik kom er graag, heerlijk overdekt bij slecht weer. Leuke verkoopsters.

Snelle verzending en duidelijke communicatie!

Ik vind wel goed geregeld!

Super zaak

Wordt altijd met aandacht geholpen.. Toppie

Vlotte en nette afhandeling. Ook met eventuwele retouren.

Mooie leuke kleding! Verzending duurde wat lang.

Precies zoals ik gedacht had. Super leuk! De verzending duurde alleen wat lang.

Eerste contact met Voorwinden;

goed verlopen, mooie kortingen en fijne merken. Retouren zijn niet goed geregeld wat mij betreft qua kosten. Wel goed retourformulier. Had een grote bestelling waarbij de retouren in de doos weer terug gingen. Heb 7,25 euro betaald hiervoor. Van Tilburg of Bomont bv hebben dit beter geregeld.

Persoonlijk contact

Helemaal prima!

Ik ben altijd een tevreden klant

Compleet tevreden

Totale proces liep frilloosy

Heel tevreden! Ruim assortiment. Mooie merken. Goede service. Aanrader.

Heb gekregen wat ik wilde, zowel het artikel als de service

Heb gekregen wat ik wilde, zowel het artikel als de service.

Heel tevreden met de aankoop.

Kreeg de door mij bestelde artikelen op tijd binnen. Blij met mijn lingerie

geweldig !

goede zaak, goede correspondentie

Uitstekend!

Snel en netjes!

Prima behandeling

Snelle verzending; het bericht kwam in mijn spam (pas later ontdekt), maar telefonisch kreeg ik meteen correcte informatie van de servicedesk.

Gewoon goed!

Grote aantal keuzes, nette en snelle service. Gewoon top!

Artikel komt retour

Komt niet overeen met de foto en beschrijving. Rode biezen aan de buitenzijde van de pijp ? Nu dien ik porto te betalen om het te retourneren. Ken het merk en model. Zonder rode biezen zeker gehouden.

Super netjes, gewoon prima

Snelle zending and kwaliteit voor een goeie prijs

Uitstekende eerste ervaring

Ik heb bij Voorwinden een parfum besteld, dat alleen nog bij 1 andere concurrent beschikbaar was (en niet eens bij de grotere parfumerie zaken). Dat was al bijzonder. Assortiment= 10 punten. Het parfum werd binnen 2 dagen geleverd. Dat was superfijn. Levertijd= 10 punten. Wat de service perfect maakte (10 bonuspunten) was dat het parfum als een prachtig cadeau werd verpakt! Het voelde echt als een cadeautje, ook al had ik dit zelf betaald! Dank voor de fijne klantbeleving!!

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel